Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Възглавница Vitalcare
Възглавница Vitalcare
Възглавница Vitalcare - визия
Възглавница Vitalcare - дамаска
Плати 2, вземи 3

Възглавница Vitalcare

125,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Възглавница Vitalcare Pillow - ISLEEP

Възглавница Vitalcare pillow е перфектно изпълнение на португалския производител на матраци iSleep. Чуждестранният производител предлага един съвършен модел възглавница, който гарантира комфорт, удобство и необезпокояван сън. За да посрещнете утрото в добро настроение, изпълнени с енергия, сънят ви трябва да е бил пълноценен и спокоен през цялата нощ. За тази цел трябва да изберете правилните продукти. Най-важно е да намерите подходящ матрак и възглавница, които да осигурят правилна позиция на тялото ви и да ви накарат да се отпуснете. Към момента се предлагат много и най-различни модели, но възглавница Vitalcare е различна от всяка друга възглавница на пазара.

Възглавница Vitalcare - дамаска

Сърцевината й е изцяло от Мемори пяна, за да поддържа правилната позиция на врата и главата. Мемори пяната се адаптира лесно по извивките на тялото ви, тъй като е термочувствителен материал от най-ново поколение. Вълнообразната форма на модела ви предоставя възможността да изберете подходящата за вас височина. Ортопедичната възглавница е с Vitality калъф с цип, обогатен с витамини А, E и F за навременна грижа за кожата и anti-aging complex. Витамин А е още известен като елексира на младостта, заради подмладяващия ефект, който придава. Витамин Е изпълнява функцията на антиоксидант, а витамин F, с който е обогатен калъфът, се грижи за подобряването на общото състояние на кожата на клетъчно ниво. С възглавница Виталкеър едновременно ще релаксирате и ще се грижите здравословно за външния си вид. Ако сте направили вече своя избор и желаете да закупите продукт за дълготраен комфорт, ние от mattro.net ще го доставим до дома ви напълно безплатно.

Възглавница Vitalcare - визия

Характеристики на възглавница Vitalcare Pillow:

  • Мемори пяна - 100%
  • Ортопедичен модел с вълнообразна форма
  • Vitality калъф с цип
  • Anti-aging комплекс с витамини А, E и F
  • По-здрава, еластична и подхранена кожа
  • Здравословен комфорт и мекота за абсолютен релакс
  • Размери: 69 х 41 х 10/11

Възглавница Vitalcare - характеристики

Параметри на продукта
10/11
сантиметра

ИНТЕРШОП ООД

office@mattro.net
0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 032 815 979

Доставка и връщане:

Всички продукти изложени в онлайн магазин Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!

14 дни право на връщане.

Намерете ни в

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign