Помощен филтър

Възглавници - Relax

Сортирай по

Възглавници Relax

Обща информация

Тъй като сред най-важните елементи в спалнята на всеки човек е възглавницата, логично е тя да е продукт, който изисква внимателно подбиране. Но няма нужда да обикаляте всички магазини за възглавници, тъй като днес съществуват онлайн такива и лесно можете да разгледате и сравните различните модели и да изберете подходящия за вас. Един такъв онлайн магазин е Mattro.net. Потребителите добре го познават като място, откъдето могат да си закупят матрак, легло  и спалня или аксесоари за спалнята (включително възглавници), като при това ще получат продуктите си безплатно до Варна, София, Силистра, Монтана, Русе, Видин, Добрич, Шумен, Плевен, Стара Загора, Велико Търново, Бургас, Ямбол, Хасково, Сливен, Благоевград, а и до останалите села и градове в държавата.

Възглавници Relax

А измежду множеството продукти на Mattro.net се нареждат и възглавниците на матраци Relax, които са висококачествени аксесоари, изработени спрямо най-високите стандарти в тази индустрия. Екипът на компанията проучва както самата индустрия, така и пазарното състояние. Той следи и нововъведенията в областта, съвременните техники, технологии и тенденции, и нуждите на потребителите, за да съчетае всичко това в перфектен продукт.

Производство, размери, цени

Изработването на всяка възглавница Relax включва използване единствено на 100% екологично чисти материи и материали, което гарантира сигурността на околната среда и на здравето на хората. Екипът използва високотехнологична апаратура и следва съвременните тенденции, за да произведе модерни и висококачествени продукти.

Размери на възглавници Relax:

  • 60 х 38 х 12 см
  • 60 х 40 см
  • 60 х 40 х 14 см

Възглавници Relax - снимка

Цените на възглавниците с марка Relax са изключително достъпни за абсолютно всеки български потребител и няма да повлияят сериозно на бюджета ви. Мненията на клиентите също доказват това, като също потвърждават високото качество на продуктите и отличните им характеристики. Сред продуктовата гама са включени ортопедични, анатомични, мемори възглавници Relax, както и такива от гъши пух. Последните два модела са насочени главно към подобряване комфорта и мекотата. Докато анатомичните и ортопедичните също са удобни, но освен това се грижат за правилното положение на главата и врата ви по време на сън. По този начин предотвратяват гръбначни изкривявания и заболявания в тази област, понеже не натоварват прекалено много отделни зони. Това гарантира отлични мнения от потребителите, закупили моделите на Relax.С други думи, възглавници Relax ви осигуряват възможност да спите в мека, комфортна, здравословна и удобна среда, при това без да трябва да харчите прекалено много, за да си го осигурите.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.