Помощен филтър

Възглавници - НАНИ

Сортирай по

Възглавници НАНИ

Обща информация за възглавници НАНИ

В онлайн магазина mattro.net, където се предлагат висококачествени матраци и аксесоари за спалня, ще откриете прекрасните възглавници с марката матраци НАНИ. Магазинът предлага безплатна доставка на продуктите до София, Силистра, Стара Загора, Велико Търново, Пловдив, Враца, Видин, Ямбол, Варна, Хасково, Сливен, Перник, Разград, Ловеч, Добрич, Кюстендил, Кърджали, Благоевград, Велинград и останалите населени места в страната ни.
Всички възглавници НАНИ се изработват спрямо най-съвременните технологии и с подбрани материали, така че да съчетаят всички необходими характеристики. Отговарят на най-високите стандарти в индустрията и са произведени след щателни проучвания на пазара, относно нуждите и желанията на потребителите, така че да се създадат съвършените продукти.

Възглавници НАНИ - снимка

Модели, размери, цени на матраци НАНИ

Възглавници НАНИ се изработват в различни модели, но всички те притежават отлични свойства и умението да ви подарят удобна и комфортна среда за сън. Анатомичните възглавници НАНИ, както и ортопедичните възглавници НАНИ, успяват да създадат правилна опора на врата ви, както и да го поддържат в правилната позиция, така че повече да не чувствате болка или схващане, когато се събудите. Освен това, тези модели са превъзходни за хора, които страдат от главоболие, мигрена или проблеми с врата. Възглавниците НАНИ с мемори пух притежават изключителна мекота и свойството да се нагаждат според позицията ви, като по този начин ви предоставят неповторим комфорт. Материалите, използвани за тези продукти, са много удобни и нежни, така че не създават кожни раздразнения.

Размери на възглавници НАНИ (според модела, който ще изберете):

  • 50 х 33 см
  • 50 х 70 см

 

Въпреки че качеството на възглавници НАНИ е на изключително високо ниво, цените на продуктите са напълно достъпни за всеки потребител. Получавате отлично съотношение цена-качество и прекрасни характеристики. Мненията за възглавници НАНИ са напълно еднозначни - потребителите признават, че те наистина отговарят на най-високите им очаквания и изисквания. Всяка една възглавница НАНИ създава здравословна среда за сън, която е напълно проветрива, така че не позволява развитието на никакви микроорганизми, което означава, че тези продукти са полезни дори и за хора с проблеми с дихателната система. Плюс, ортопедичните и анатомичните свойства на възглавниците НАНИ помагат за премахване на неприятните усещания във врата, за схващанията и болките, предизвикани от неправилно положение по време на сън. Материалите, използвани при производството, осигуряват удобна и комфортна атмосфера, нежни и грижовни са към кожата и не предизвикват раздразнения. Напълно безопасни са за околната среда и за хората, понеже са използвани единствено екологично чисти материали. Благодарение на професионализма на екипа на възглавници НАНИ, на внимателното проучване на пазара, съблюдаването на най-високите изисквания на индустрията и подбора на точните компоненти, продуктите предлагат високо качество и изключително добри характеристики.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.