Възглавници Линия на НАЙ-НИСКИ цени и Безплатна доставка
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Възглавници - Линия

-7%
Възглавница Мемори Пух
Изчерпан
51,15 лв
55,00 лв
-50%
Възглавница Гъши пух
Изчерпан
64,50 лв
129,00 лв

Възглавници Линия

Обща информация

Тъй като дигиталните технологии и Интернет навлязоха толкова дълбоко в живота ни, те промениха много неща, улеснявайки ни не само при общуването и близки и познати, но и в набавянето както на жизненоважни продукти, така и на много аксесоари или луксозни стоки. Но със сигурност възглавницата влиза в първата категория, тъй като от нея зависи както качеството ни на сън, така и здравето на гръбначния ни стълб. Затова много магазини за матраци, легла и спални и аксесоари предлагат широка гама възглавници. Сред тях влиза и Mattro.net, който е широко популярен сред българските потребители, тъй като предлага разнообразни продукти и ги доставя безплатно до Видин, Монтана, Сливен, София, Кюстендил, Пловдив, Велико Търново, Бургас, Стара Загора, Варна, Русе, Благоевград, Плевен, Шумен, Кърджали, Карлово, Казанлък, Ямбол, Силистра, а и до всички други села и градове в страната ни.

Възглавници Линия

В категорията възглавници на Mattro.net можете да откриете такива с марка Линия. Тази компания е позната на българските клиенти и се стреми винаги да им предложи по-добри продукти, като за тази цел провежда както пазарни проучвания, така и такива на самата индустрия за изработване на възглавници. С други думи, те следят съвременните технологии и всички нововъведения, за да използват тези от тях, които наистина гарантират качество.

Производство, размери, цени

Докато биват произвеждани, възглавници Линия не попадат под влиянието на токсични продукти. Освен това техните материали са напълно екологично чисти, за да се осигури здравето на хората, а също и безопасността на околната среда. Стандартите на индустрията са изпълнени изцяло, дори най-високите от тях. Комбинацията от високоефективни технологии и съвременни тенденции позволява всяка една възглавница Линия да е висококачествена, безопасна и удобна за потребителите.

Размери на възглавници Линия:

  • 49 х 32 х 11 см
  • 50 х 70 см
  • 60 х 40 см
  • 60 х 41 х 13 см

Възглавници Линия - снимка

Сред продуктовата гама на възглавници Линия ще намерите ортопедични и анатомични модели, както и такива от гъши пух или от мемори пяна. Всеки от тях има свои собствени предимства. Моделите от гъши пух или мемори пяна, например, се концентрират върху мекотата и удобството. Докато ортопедичните и анатомични възглавници, въпреки че също са изключително комфортни, наблягат предимно върху правилната поддръжка на врата и главата по време на сън за намаляване болките и схващанията при ставане, причинени от неправилно положение.
Цените на възглавници Линия са съобразени с финансовите възможности на средностатистическия българин, така че няма да повлияят силно отрицателно на бюджета ви. Мненията на потребителите за тях са предимно положителни, тъй като възглавниците са качествени, безопасни, удобни и здравословни, а също така се доставят безплатно от Mattro.net.