Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Методи на плащане

Всички цени на продуктите в онлайн магазина са с включено ДДС. 1. Плащане при доставка (чрез наложен платеж)

  Заплащате стойността на закупените от Вас продукти на куриера при получаването на стоката, ĸaĸтo и тaĸca "Haлoжeн плaтeж и зacтpaxoвĸa", в paзмep oт 1.2% oт cyмaтa нa пopъчĸaтa нa нaшия дocтaвчиĸ или нa ĸypиepa, пpи дocтaвĸa нa пpoдyĸтa дo пocoчeният oт Bac aдpec. В този случай, получавате разписка за пощенски паричен превод, издаден от куриера, в момента на доставката, с която е валидна гаранцията на продукта! Чрез този вид наложен платеж, търговецът се освобождава от задължанието за издаване на касов бон. Разписката за пощенски паричен превод замества касовия бон като документ за извършено плащане.
 2.  

 3. Банков превод

  При избор на този вид плащане, използвайте данните за нашата банкова сметка по-долу. Като основание на плащането впишете номера на Вашата поръчка.
  Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаването на стоката не дължите нищо на куриера!

  Нашите банкови сметки са:
  Фирма: Интершоп ООД / Intershop Ltd.
  IBAN: BG70FINV91501015095233
  Банков код: FINVBGSF
  При банка: ПИБ (Първа Инвестиционна Банка)
 4.  

 5. Плащане чрез ePay.bg

  (Плащане с дебитна или кредитна карта)

  Ако притежавате дебитна или кредитна карта, която сте регистрирали или желаете да регистрирате в epay.bg,може да платите лесно и бързо! При избиране на този метод за плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на epay.bg, където трябва да въведете своето потребителско име и парола и да потвърдите плащането. Трябва да следвате всички стъпки! Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превод по нашата банкова сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера!

  Влезте в страницата на ePay.bg с Вашето потребителско име и парола:

  1. Изберете меню „Преводи”
  2. Изберете меню „Изпратете пари на друг потребител в epay.bg”
  3. Изберете „Въведете нов вътрешен превод”

  Отваря се таблица, в която се попълват:
  - „Платете с” - избира се метода на плащане от падащото меню
  - „Сума на превода” - сумата на поръчката
  - „Основание” - изписва се номерът на поръчката
  - „Клиентски номер на получателя” - 5088423066
  -„e-mail на получателя” - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. – попълва се по желание
  - „Информация, която получателя ще види за Вас”- попълва се по желание


 6. Плащане с кредитна или дебитна карта

  Ако желаете поръчаните от Вас продукти да заплатите с кредитна или дебитна карта, след влизане във Вашата количка, изберете опция Плащане с кредитна и дебитна карта, след което ще бъдете прехвърлени към електронната система за разплащания на ePay СВЯТ.

 7. Покупка на изплащане (стоков кредит) през Unicredit Bulbank

  Матраци на изплащане

  Всички продукти, изложени в онлайн магазин mattro.net (включително и промоционалните) могат да бъдат закупени на изплащане към UniCredit. За целта се свържете с нашия кредитен консултант на тел: 0894 539 469 или изпратете имената си и телефон за контакт на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. При покупка на продукти на стойност над 300 лв. изплащането е с 0% лихва на 5 равни вноски!

  Пример: Двулицев матрак Матера – 164 х 190 на цена 1276 лв. При получаването на матрака ще заплатите първата вноска от 255,20 лв., след което дължите още 4 вноски на стойност 255,20 лв.

  Ако желаете да вземете продукти на изплащане за срок, различен от промоцията 0% лихва, може да изчислите Вашите вноски ТУК.

  *Моля, преди да предоставите вашите данни, се запознайте със Съгласие за обработката на лични дани, чието съдържание може да прочетете ТУК.

  При нужда от помощ, съдействие или повече информация, моля свържете се с нас чрез посочената форма за Контакти или използвайте онлайн консултацията, която ще откриете в долния десен ъгъл на онлайн магазин за матраци mattro.net.

Важно!

Уважаеми клиенти, при покупка на матраци, подматрачни рамки и други продукти онлайн на Български или други Европейски производители, за да бъде призната гаранцията на продукта, гаранционната карта задължително трябва да бъде съпътствана от разписка за пощенски паричен превод, която се издава от куриера, по време на доставката, или платежно нареждане (в случаите на плащане по банков път), които служат като документи за покупка.

При нужда от помощ, съдействие или повече информация, моля свържете се с нас чрез посочената форма за Контакти или използвайте онлайн консултацията, която ще откриете в долния десен ъгъл на онлайн магазина.

Pin It