Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак San Mateo Memory
Матрак San Mateo Memory
Матрак San Mateo Memory
Матрак San Mateo Memory - размери
-75%

Матрак San Mateo Memory - ПРОМО

257,94 лв
ЦЕНА ОТ:
1031,75 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Разпродажба! Последни бройки!

Матрак San Mateo Memory от Mattro

Двулицев матрак San Mateo Memory е модел на матраци MATTRO, който съчетава в себе си доказано най-добрата технология за сън - мемори пяна и покет пружини! Сърцевината на модела е изградена от покет пружини, отделно пакетирани в джобчета от нетъкан текстил. Поради независимото движение на пружините, те разпределят тежестта равномерно по повърхността на матрака и следват индивидуалните характеристики на тялото. Pocket системата е системата за сън с доказано най-висока степен на ортопедичност в света, която осигурява перфектната опора на гръбначния стълб и цялото тяло!

Матрак San Mateo Memory - покет пружини

От двете страни на матрака е добавен слой мемори пяна, която следва извивките на тялото и реагира спрямо телесната температура. Придава допълнителна мекота и го прави изключително удобен. Продуктът има борд също от HR пяна, който гарантира стабилност и здравина на цялата системата. Калъфът е от най-висок клас текстил, който ще ви обгърне с изключителна мекота! С впечатляваща визия и нежен при допир. Ще ви накара да се отпуснете максимално, да заспивате спокойни и да се будите, изпълнени с енергия! 

Матрак San Mateo Memory - разрез

 

Моделът e среден към мек на усещане от едната страна и със средна степен на твърдост от другата. За да осъществите мечтаната комбинация от спокоен и в същото време здравословен сън за вас и вашето семейство, се доверете на доказаната комбинация от покет пружини и мемори пяна, които матрак Сан Матео Мемори предлага!

Характеристики на двулицев матрак San Mateo Memory:

  • Ядро от покет пружини
  • Мемори пяна от двете страни
  • Здрав борд от HR пяна
  • Дамаска от капитониран плат с красив дизайн
  • Антибактериален и антиалергичен

 

 Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване).

Параметри на продукта
23
сантиметра
8
години