Помощен филтър

Топ матраци

Сортирай по
-15%
Топ матрак Virtuoso
1231,65 лв
1449,00 лв

ТОП МАТРАЦИ

История на топ матраците

Идеята за изработването на този вид продукт за сън идва от скандинавските страни, които са лидери в производството на едни от най-луксозните и качествени легла в света. В тези страни ролята на топ матрака е изключително важна, особено за луксозните легла, при които те са задължителен елемент, защото подобряват комфорта и осигуряват по-комфортна височина на леглото. Но какво всъщност е топ матракът и защо е значим за качествения сън?

Топ матраците и употребата им

В последно време топ матракът е един от най-поръчваните артикули, тъй като клиентите откриват тяхното положително действие. Топ матраците се поставят върху използвания матрак и предлагат едно практично и икономично решение в случай, че искате да подобрите стар матрак, да омекотите твърд матрак или да си осигурите повече удобство и пълноценен сън. Те предлагат както временно, така и дългосрочно решение в случай, че нямате планове да инвестирате при спалното обзавеждане или нямате финансова възможност да подобрите съня си, тъй като цената им е в пъти по-евтина от тази на един нов матрак. Тези продукти са особено практичен избор за студенти и студентски общежития, тъй като са лесни за транспортиране и съхранение. Също така са подходящи за хора, с опорно-двигателни проблеми, страдащи от болки в кръста или схващания. Специалната антиакарна и антибактериална обработка, през която преминават топ матраците, ги прави идеален избор и за хора с алергии, с чувствителна кожа и дори за деца.

Топ матраци - снимка

Топ матраците биват няколко вида според материала, от който е изградено ядрото им:

- Топ матраци с мемори пяна

- Топ матраци с латекс (пенолатекс)

- Топ матраци от пенолиуретанова пяна /дунапрен

Височината на топ матраците варира от 2 см до 8 см. Съществува голямо разнообразие на модели, което прави по-лесен избора на подходящия. Някои модели се предлагат с цип за по-лесна поддръжка, а за други по-луксозни модели може дори да изберете желаната дамаска. Водещи производители на матраци като ТЕД, Блян, Нани, Paradise, Magniflex, Латекс ЕКОН разработват нови модели, съобразени индивидуалния вкус на потребителите си.


В онлайн магазин за матраци Mattro.net ще откриете богат асортимент топ матраци, удовлетворяващи изискванията на всеки. Предлагаме както модели на достъпна цена, така и луксозни такива, модели с разлини аромати и дамаска от сребърни нишки. Имате възможността да избирате топ матраци от колекциите както на чуждестранни брандове, така и на водещи български такива. Онлайн магазин за матраци Mattro.net предлага на своите клиенти разнообразие на висококачествени модели на цени без конкуренция! Ако все пак се колебаете или имате въпроси отностно избора на подходящ топ матрак, може да се обърнете за съдействие към професионалните консултанти на утвърдения магазин за матраци Mattro.net. Всички топ матраци се доставят безплатно до всяка точка на страната!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.