Помощен филтър

Топ матраци - Relax

Сортирай по

Топ матраци Relax (Релакс)

Обща информация

Ако имате желание да освежите стария диван или матрак и да му вдъхнете нов живот, за да подобрите съня и здравето си, тогава топ матраците са чудесно решение, тъй като предоставят лесен и бърз начин да направим съня си по-пълноценен и комфортен. Топ матраци Relax могат да бъдат намерени със сърцевина от полиуретанова пяна. Тя е силно еластичен материал, който осигурява проветривост и, съответно, антибактериалност и антиакарност. Някои модели са със специален деликатен памучен плат, който не предизвиква алергии. Други модели топ матраци Релакс са със мемори пяна, която, както е широко известно, се нагажда по извивките на тялото и създава нежна и комфортна среда за сън.

Топ матраци Релакс - снимка

Същевременно също е проветрив материал, така че и тези модели няма да позволят развитие на акари и вредни микроорганизми, включително бактерии. Всеки топ матрак Relax разполага с по четири ластика в своите краища, което позволява лесно закрепване към стария матрак, като това не позволява разместване.

Размери:

72 х 190 см, 82 х 190 см, 90 х 190 см, 90 х 200 см, 100 х 200 см, 114 х 190 см, 120 х 200 см, 140 х 200 см, 144 х 190 см, 160 х 200 см, 164 х 190 см, 164 х 200 см, 180 х 200 см, Нестандартни размери.Цените на топ матраци Релакс са ниски и достъпни за всеки потребител, като позволяват лесно да подобрите съня си, без да трябва да влизате в големи разходи. Мненията на потребителите показват, че тези продукти отговарят на всичко това, което са обещали, и създават условия за пълноценен и здравословен сън. Като цяло, топ матраците с марка Relax са издръжливи и дълготрайни продукти, които са удобни, комфортни, антиакарни, антибактериални, нежни към кожата и с отлично качество. Изработени са според най-високите изисквания и стандарти в индустрията, като за тази цел се използват само екологично чисти материи и материали.

Топ матрак Мемори

Топ матраци Relax в Mattro.net

Когато вземете решение да си закупите нов топ матрак (или друг продукт за спалня) можете или дълго да обикаляте магазините, или просто да използвате интернет за онлайн пазаруване. В днешната дигитална ера са създадени множество онлайн магазини, като сред българските потребители един от най-известните е Mattro.net. Той е създал огромна колекция, която включва както спални и легла, така и матраци, подматрачни рамки, топ матраци и аксесоари за спалното помещение.В тази колекция влизат също и топ матраци Релакс, като Mattro.net ще ви ги достави безплатно до Враца, Варна, Видин, София, Сливен, Шумен, Бургас, Пловдив, Разград, Ловеч, Плевен, Добрич, Монтана, Перник, Стара Загора, Велико Търново, Казанлък, Ямбол, Хасково, Пазарджик, а също и до останалите градове и села в страната.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.