Помощен филтър

Топ матраци - Neolux

Сортирай по

Топ матраци Neolux

Обща информация

Топ матраците са чудесен начин да вдъхнете живот на старото канапе или на стария и протрит матрак, при това са по-евтини от закупуването на чисто нов матрак. Те се изработват с по-малка дебелина и лесно могат да бъдат пренасяни, като осигуряват чудесно удобство и страхотен комфорт. Топ матраци Neolux се произвеждат от професионалисти, които съчетават множество различни материали в производствения процес. Някои от тези материали са мемори пяна, латекс, комфо гел, кокос и други. Всеки материал има свои собствени особености, като например латексът е силно антибактериален и високоеластичен. Мемори пяната пък е термочувствителна и нежно се нагажда, следвайки извивките на тялото ви за подобрен комфорт. От друга страна комфо гелът създава още по-добро удобство, тъй като има запомнящи свойства.Но като оставим за момент тези особености настрана, всеки един топ матрак Neolux притежава някои особено важни свойства.

Топ матраци Neolux - снимка

Например, продуктите са с проветриво ядро, което означава, че в него няма да се развият акари или бактерии. Също така се създава неустоим комфорт и условия за пълноценен и здравословен сън, благодарение на това, че гръбначният ви стълб ще заеме подходящата и правилна позиция, докато спите. Някои модели са също така и със силно изразени антиалергични свойства.Част от топ матраците Neolux са със зимна (от вълна) и лятна (от памук) страна за допълнителен комфорт през всеки сезон. Захващат се към основния матрак чрез четири ластика, които се намират в краищата.

Размери:

80 х 190 см, 80 х 200 см, 90 х 190 см, 90 х 200 см, 120 х 190 см, 120 х 200 см, 140 х 190 см, 140 х 200 см, 144 х 190 см, 160 х 190 см, 160 х 200 см, 164 х 190 см, 164 х 200 см, 180 х 190 см, 180 х 200 см.Топ матраците Neolux са с ниска цена, но това не намалява качеството им нито на йота. Те са издръжливи продукти, които ще ви служат дълго време, ще ви предоставят условия за здравословен и пълноценен сън, ще създадат комфорт и удобство.

Топ матрак Кокос - снимка

Топ матраци Neolux в Mattro.net

Тъй като днешният свят е изключително навлязъл в дигиталната ера, в интернет могат да бъдат намерени много от продуктите, които се срещат извън него. Така че можете да закупите продукти за спалнята от множество онлайн магазини, като един от първенците в това отношение е Mattro.net. В него се предлагат матраци, легла, спални, възглавници и аксесоари.В този каталог влизат и топ матраци Neolux, така че можете лесно да откриете този модел, който е най-подходящ за вас, като Mattro.net ще ви осигури безплатна доставка на покупката до Плевен, Пловдив, София, Сливен, Пазарджик, Перник, Монтана, Варна, Благоевград, Хасково, Добрич, Бургас, Русе, Шумен, Ямбол, Стара Загора, Кърджали, Велико Търново и останалите градове и села в страната.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.