Топ матраци Happy Dreams ПРОМО ЦЕНИ с мемро пяна и латекс
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Топ матраци - Happy Dreams

Топ матраци Happy Dreams - матраци

Топ матраци Happy Dreams с безплатна доставка

Лидерът в сферата на съвременните достъпни, качествени и евтини матраци Mattro.net ви предлага уникална промоция: страхотни топ матраци Happy Dreams на конкурентно ниски цени, с гаранция за оригинално качество и разбира се, с обещанието да се радвате отново на здравословен и пълноценен сън. Специфичното за самите топ матраци като цяло е това, че те са икономичното решение в случаите, когато нямате достатъчно средства за нови матраци, но старите матраци просто са прекалено захабени, за да продължават да осъществяват оптимално основните си функции: а именно да отпускат тялото, да ви предразположат към спокоен сън и всяка сутрин, като се събудите, да се чувствате заредени с нови сили и енергия. С топ матраци можете да удължите живота на старите си матраци! Просто поставете ултра тънките и практични топ матраци Happy Dreams върху старите матраци и тялото ви отново ще триумфира, защото сънят ви отново ще бъде здравословен и качествен.

Богат избор от топ матраци Happy Dreams

В гамата ни от топ матраци Happy Dreams Mattro.net ви предлага няколко разновидности евтини топ матраци на промоция от своята колекция. Всички топ матраци цени, повтаряме, са достъпни и изцяло съобразени с бюджета и стандарта на потребителите у нас.

Топ матраци Happy Dreams - стандарт 7см

Топ матрак Стандарт притежава специално ядро от полиуретанова пяна, преодолява класическите дефекти на стария матрак, като ги прави отново меки и удобни, а освен това моделът подхожда както за стандартни легла, така и за дивани и за сгъваеми конструкции за сън. Топ матрак Стандарт се предлага в три разновидности в зависимост от дебелината му: ултра тънък от 3 см, класически от 7 см и изключително плътен и комфортен от 9 см.
Топ матрак Латекс на Happy Dreams е изработен от модерен и качествен белгийски пенолатекс, който създава допълнителен комфорт към всеки стар или нов, но неудобен матрак като го омекотява. Основната му функция е да стимулира добрата циркулация на въздуха, с което да избягва ефекта на изпотяването по време на сън в големите жеги, а със специалната си 3D лента се подобрява и кръвообращението, състоянието на мускулите, ставите и сухожилията.
Toп матрак Мемори, както сигурно се досещате, е уникален дизайн на топ матрак от Happy Dreams с добре познатата ви мемори пяна. Фината конструкция на този матрак пасва идеално на всякакви конструкции за сън, а допълнителното му свойство да освобождава тялото от стреса е отново постигнато с революционната 3D лента за циркулация на въздуха.
Последно, но не по важност, топ матрак Memo Top на Happy Dreams ще покрие всичките ви изисквания за перфектен сън и още по-перфектен аксесоар за спалнята: той е с висока степен на запазване на идеалната си хигиенична основа, а освен това е хипоалергичен, едва 5 см дебел и с огромна горна част от велурен калъф за неустоима визия и отличен сън. В допълнение, матракът има и внедрен anti slip механизъм, за да останете на правилното място по време на сън, в страната на сънищата, здраво и приятно излегнали се на своя топ матрак.