Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Топ матраци - Amber

Сортирай по

top matraci amber mattro net

Топ матраци Amber - скъпоценният камък сред топерите


Матраци Амбър е един от известните производители на матраци, топ матраци и аксесоари за сън, който влага най-качествените и иновативни технологии при изработката на изделията си. Те са единствените в света, заложили в своите продукти органичен скъпоценен дар, а именно Кехлибара! Кехлибарът е древен камък, който се сформира от смолата на иглолистните дървета. Този забележителен и многогодишен уникат има редица лечебни свойства. Това е и причината матраци Амбър да заложат имено на него. Той е възхитителен био стимулант, притежаващ противовъзпалителни свойства.Поръчвайки си продукт на матраци Amber, вие си гарантирате спокоен сън и пълно възстановяване на тялото. 

top matrak amber mattro net

Топ матрак Amber

В топ матрак Амбър са съчетани Amberfoam профилирана пяна с балтийски кехлибар и плътна мемори пяна, които са перфектната комбинация за комфорта на цялото семейство. Този топ матрак ще осигури комфорта и удобството при всяка едно ваше пътуване или ще накара вашите гости да спят спокойно дори и на стария неудобен диван. Той се пренася лесно, прибран в специалния си сак и е подходящ да бъде поставян върху всякакви повърхности. Продуктите за сън на Матраци Amber са бижуто, до което всеки човек трябва да се докосне, за да усети успокояващото свойство на специално селектираните материали. Производителя се е постарал да предостави на потребителя продукти от висок клас на достъпна цена, както и да осигури неговия безкомпромисно спокойствие.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за коледна томбола

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.