Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Топ матраци - Латекс Еко

Сортирай по

Топ матраци Латекс Еко от пенолатекс

Матраци Латекс ЕКО са добре позната фирма за матраци и аксесоари за сън, доказали се като истински лидери в своята сфера и неотстъпващи по нищо сред големите играчи на пазара. Те разполагат с уникална колекция от топ матраци, които представляват и едни от най-качествените им продукти за спалня от гледна точка на последните фирмени колекции, с които и ние от MATTRO.NET имахме честта да се запознаем. Нещо повече – след като се убедихме в огромния потенциал на топ матраци Латекс Еко да се превърнат в любими за много от вас, ние заредихме склада си и с техните най-добри две попадения. Можем да ви доставим всеки един от дизайните до всяка точка на страната и по всяко време от годината. Важно е да отбележим, че и двата топ матрака се изработват с дебелина 7 см. От друга страна, дамаската използвана за изработката на калъфите им, е от крайно високо качество, достойно да се превърне в стандарт за цялата индустрия. Тези топ матраци освен това са и с високо съдържание на памучен материал. Неговото свойство е ефикасно да предотвратява плъзгането на спалното бельо. За по-голямо удобство производителите са сложили цип на калъфа на топ матраците за по лесна подръжка посредством изпиране! Двата модела се различават изцяло само по материала, използван за изграждането на техните ядра. Ето и повече подробности за наличните при нас на склад топ матраци Латекс ЕКО.

Топ матраци Латекс ЕКО - топ матрак Латеко

Разнообразни модели топ матраци Латекс ЕКО

Топ матраци Мемо от матраци Латекс Еко са изградени изцяло от ядро от високоеластик (мемори пяна). Материалът Мемори е с висока термочувствителност, разпределяща равномерно теглото. Използвани материали при изработката на са и естественият памук, който намалява риска от алергични реакции и раздразнение на кожата, нещо, което все по-често напоследък е проблем за голяма част то потребителите, включително и у нас, в България.

От друга страна, топ матраци Латеко от матраци Латекс Еко са изцяло изработени от пенолатекс (латекс). Те са типични със своята изключително висока степен на ергономичност. За дизайна можем да твърдим, че представлява идеална подкрепа на тялото по време на сън. Използвани материали при изработката на топер Латеко 100 % естествен памук, вата, 100% полиестер и разбира се, класическият за производителя латекс. От Латекс Еко предоставят възможност за избор от огромен на брой размери, като всички стандартни класически матраци, респективно размерите им, са включени в този списък. Ако имате каквито и да е съмнения по повод това на какъв размер или кой от двата топ матрака с марка Латекс Еко да се спрете, не се колебайте да ни потърсите с въпрос или молба за помощ. Ние сме на ваше разположение и с радост ще ви помогнем.

Приятно пазаруване, приятели!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.