МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Топ матрак Лавандула Виско

Топ матрак Лавандула Виско
Топ матрак Лавандула Виско
Топ матрак Лавандула Виско - ядро
Топ матрак Лавандула Виско - разрез
-30%
Цена:
166,00 лв
116,20 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

 

Промоцията на топ матрака е валидна до 25.03.2019 г.! .
Поръчай топ матрак Лавандула Виско с ►►30% отстъпка◄◄ сега!

.

Топ матрак Лавандула Виско

След огромния успех и широката популярност сред потребителите на матраци Lavender Uno и Lavender Uno Memory, основателите на популярния бранд Матраци Mattro създават нови попълнения към серията продукти с лавандулов аромат, един от които е топ матрак Лавандула Виско. Лавандулата е популярна в медицината с нейните болкоуспокояващи и обезболяващи свойства, които лекуват главоболие, безсъние, стрес и мигрена. Нейният аромат, който ни е познат още от детството, ни пренася в един безгрижен и щастлив свят. Ароматът действа пряко на нервната система, като отключва отдавна забравени спомени, провокира приятни емоции и придава усещане за щастие и удовлетвореност. При всеки допир с дамаската на топ матрак Лавандула Виско, нанокапсулите отключват този вълшебен аромат, който успокоява ума и сетивата, и подпомага за по-лесното заспиване. Лавандулата притежава силно антибактериално действие, като възпрепятства появата на вредни микроорганизми и бактерии по повърността на топ матрака.

Топ матрак Лавандула Виско - разрез

Лавандула Виско е с ядро от високоеластична HR пяна, която има свойството да следва извивките и релефа на тялото, без да го притиска и натоварва. Нейните гъвкавост и еластичност, придават неописуем комфорт и мекота по време на сън. Топ матрак Лавандула Виско притежава анатомична структура, която подпомага отпускането на мускулатурата и освобождава напрежението, струпано в резултат на стреса и преумората. Неговото ядро е със седем различни зони на комфорт, които са съобразени изцяло с натоварването от различните части на тялото. Благодарение на своята еластичност, топ матрак Лавандула Виско реагира на натиска и предоставя  на спящия здравословна и комфортна среда за сън. Този продукт е идеалното решение за комфортен сън във вашия дом или вила, за освежаване на спалята или за омекотяване на твърдия матрак или диван. Неговата мултифункционална предназначеност го превръща в отлична инвестиция за всяко домакинство. Арома терапията и удобството, които предлага топ матрак Лавандула Виско, правят спалнята най-любимото кътче за релакс на съвременния човек.

Топ матрак Лавандула Виско - ядро

Предимства на топ матрак Лавандула Виско:

  • Ядро от високоеластична HR пяна

  • Обособени 7 различни зони на комфорт 

  • Омекотява неудобния или твърд матрак

  • Отпуска мускулатурата и гръбнака

  • Освобождава стреса и напрежението

  • Анатомична структура

  • Дамаска с успокояващ аромат от лавандула

  • Антибактериално и антиакарно покритие

Топ матрак Лавандула Виско - дамаска

Нестандартни размери по поръчка на клиента (след запитване).

Параметри на продукта
6
сантиметра
5
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.