Хотелски легла, спални и френски основи MATTRO Топ цени
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Хотелски легла/основи - MATTRO

-40%
Спалня Space Base
322,92 лв
538,20 лв

Хотелски легла и основи Mattro

Mattro.net е известен онлайн магазин, в който се предлагат качествени матраци, легла, спални и аксесоари за спалня. Този магазин предлага разнообразие от продукти, като осигурява безплатна доставка до Варна, София, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Пловдив, Ловеч, Враца, Хасково, Кърджали, Монтана, Видин, Благоевград, Слънчев бряг, Банско, Боровец, Пампорово, Добрич, Несебър, Созопол, Ахелой, Балчик, Перник, Казанлък, Плевен, Кюстендил, Велико Търново и останалите населени места в страната. Но, освен че се занимава с дейност в областта на продажбите, Mattro.net произвежда и собствена линия спални продукти - познати под марката матраци Mattro. В нея са включени разнообразни продукти - матраци, спални, легла, хотелски легла и основи, и т.н. В последните години множество хотели заложиха на мебелите за хотели Матро, като собствениците им заобичаха тази марка, а и гостите остават изключително доволни от удобството, което им се предоставя. Обзавеждане за хотели Матро придобива все повече популярност, благодарение на отличните отзиви от потребителите на марката, които с удоволствие откриват високото качество на продуктите, които същевременно идват на ниски цени.

Хотелски легла и основи Mattro

Хотелски легла и основи Mattro - производство, цени и размери

Екипът на Матро по никакъв начин не прави компромис с качеството на продуктите си. Професионалистите използват най-подходящите материали, като ги съчетават с най-новите технологични въведения в тази сфера, за да създадат превъзходни хотелски легла и основи Матро, които да отговорят на всеки вкус и да задоволят изискванията и на най-капризните от потребителите. Екипът на Mattro постоянно следи промените на пазара, като проучва точно от какво имат нужда клиентите, преценява търсенето и предлагането, а така успява да създаде точната гама продукти, която ще пасне на потребителите. Съблюдавайки безопасността на околната среда, моделите легла за хотели Mattro биват произвеждани от висококачествени и екологично чисти материали, които същевременно са безопасни и за хората.

Основи и хотелски легла Матро - размери

  • 82 х 190 см
  • 90 х 200 см
  • 100 х 200 см
  • 140 х 200 см
  • 144 х 190 см
  • 160 х 200 см
  • 180 х 200 см

Конструкциите на хотелските легла Матро са изградени от дървен материал, който е изключително издръжлив, така че да се гарантира здравина и стабилност. Осигуряват се отлични характеристики относно качественото проветряване на матрака, понеже е със специални отвори. Освен това са специално предвидени за интензивни, ежедневни натоварвания, поради което са идеален избор за хотели. Дамаските на хотелски легла Матро са висококачествени, нежни към кожата и луксозни. Предлагат се в няколко различни цвята и внасят стил във всяка стая. 

Хотелски легла и основи Mattro - размери

Продуктовата гама включва френски легла Mattro, единични хотелски легла Матро и други. Всеки един от тези продукти се характеризира с отлични свойства. Притежава здравина и стабилност, като е с превъзходна издръжливост на интензивни натоварвания, които са ежедневие в хотелиерската индустрия. Но има още много чудесни характеристики. Не е за пропускане фактът, че всички хотелски легла Матро са луксозни, модерни и стилни, което прави атмосферата във всяко едно помещение по-приятна и уютна. Освен това създават комфортна, удобна и здравословна среда за сън. Последното е факт, поради ортопедичните свойства на хотелски легла Mattro. Те създават подходящи условия за правилно разпределяне на тежестта на тялото, а също така и поддържат гръбначния стълб в правилната позиция по време на сън. С отличното си съотношение цена-качество, хотелски легла и основи Матро бързо си пробиват път в българския пазар, като техните клиенти са все повече и повече. Благоприятните отзиви са многобройни, което показва колко доволни са потребителите от качеството на предложените стоки. Естествено, огромен принос в това има екипът на Матро, който, както вече споменахме, отлично познава стандартите на индустрията и ги следва неотклонно, за да успее да ви даде най-добрите условия за качествена почивка и здравословен сън.

Хотелско легло и основа Mattro

Хотелски легла и основи Mattro служат дълго и вярно на клиентите, без да променят своите характеристики, което също е задължителна черта за продуктите в хотелиерския бранш. Спални комплекти Матро са висококачествени продукти, които са създадени точно според изискванията и нуждите на потребителите. Материалите, които са използвани за тяхното производство, са първокласни, екологично чисти, издръжливи и стабилни. Тъй като те са комбинирани с най-добрите технологии в областта на производство на легла и основи, тези модели въплъщават в себе си всички необходими качества - те са здрави и стабилни, гарантират дългогодишна употреба без промяна на характеристиките, луксозни и стилни са, като същевременно са удобни и комфортни. Осигуряват възможно най-добрата среда за сън, без да вредят по никакъв начин на безопасността на хората или чистотата на околната среда.