Помощен филтър

Хотелски легла/основи - Relax

Сортирай по

Хотелски легла/основи Relax

За модерното и практично хотелско обзавеждане, най-напред, разбира се, трябва да помислите за изгодни съвременни и удобни основи, легла и спални. Те са в основата на вашия хотелски бизнес и е задължително да бъдете изключително внимателни в крайния си потребителски избор. За щастие, ние от Mattro.net сме винаги тук, за да ви помогнем било то като ви предлагаме най-добрите модели и дизайни в света на аксесоарите за спалня, бито то с безплатна консултация или насоки за покупката ви. Точно това ще направим и днес. Предлагаме ви няколко доста добри модела хотелски легла и основи от вече познатата ви фирма Relax. Те са водещи в производството на продукти за спалня – в това число и евтини матраци, висококачествено спално бельо и т.н. Ето кои модели хотелски легла и основи Relax можете да намерите при нас.
Хотелска основа Classic от фирма Relax се отличава максимална усойчивост на натоварване и може лесно да се съчетае с всеки един модел двулицеви матраци. Без значение дали ще заложите на двулицеви матраци Relax, или на матраци от друга фирма, добре е да знаете, че класическите френски легла са изключително добър вариант за един хотел. Те са трансформират в удобни спални посредством тяхното съединяване. Френското леглото е  от масивна конструкция от дървен материал, а страниците и лицето му са облицовани с мебелни плоскости от ПДЧ, които придават  здравина и правилни форми. Конструкцията е облечена с жакардова дамаска.

Хотелски основи/легла Relax - снимка

В допълнение, от фирма Relax разполагат с още два интересни дизайна френски легла за вашия хотел. Представяме ви модел 1 или Space 1. Той е изработен от стоманени профили, тапицирани с капитонирана жакардова дамаска. Към това отлично френско легло са монтирани мебелни стъпки и механизъм за повдигане, който позволява използването на подматрачното пространство, идеално за гостите с повече багаж и нужда да поместят личните си вещи по време на престоя във вашия хотел. Оформената ракла дава възможност за съхранение и на постелъчно бельо, завивки ,възглавници и дори одеяла, за да можете да предоставите на своите посетители всичко необходимо, без да е нужно те да слизат до рецепцията, за да си го поискат или предварително заявяват чрез резервацията.
Последният модел френско легло за хотели от Relax или модел Space 2 е с малко по-интересен и оригинален дизайн. Като характеристики той се припокрива с тези от предишните два модела френски легла, но визията му значително се различава. Space 2 категорично е оптималното решение за луксозните хотелски комплекси, както и за малките бутикови местенца за отсядане. Можете да се доверите и на нашите служите за повече информация или за насочване в избора на правилните размери френски легла за вашия хотел. Ние сме на ваше разположение за въпроси и консултация по всяко време. Не се колебайте да се свържете с екипа на Mattro.net по телефона или през чата на официалната ни уеб страница. С удоволствие ще ви помогнем да вземете най-правилното решение за обзавеждането на вашия хотел!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.