Походни легла - ТЕД

Сортирай по

Походни легла ТЕД

Обща информация за походни легла ТЕД

Фабриката за матраци ТЕД е световноизвестна, благодарение на качествените продукти, които изработва. Но освен матраци, тя произвежда също и походни легла. Можете да ги откриете в продуктовата гама на онлайн магазина mattro.net, който е прочут с колекцията си от матраци, легла, спални и други спални аксесоари от различни брандове, а освен това осигурява безплатна доставка до София, Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Пловдив, Русе, Силистра, Монтана, Видин, Враца, Перник, Пазарджик, Ловеч, Разград, Хасково, Ямбол, Сливен, Благоевград, Кърджали, Кюстендил, Свиленград, Благоевград, Велинград и останалите населени места в страната ни. Всяко едно от походните легла на ТЕД е произведено след щателни проучвания на състоянието на пазара, за да може да се изработи точния модел, който ще задоволи изискванията на потребителите. Освен това екипът на ТЕД постоянно следи нововъведенията и тенденциите в тази сфера, като прилага най-съвременните технологии за производство и използва екологично чисти материали, което прави продуктите безопасни за хората, а също и за околната среда.

Походни легла ТЕД

Производство, размери, цени

Походните легла на ТЕД са отлично решение за възникнали непредвидени ситуации. Те са сглобяеми, като конструкцията им е от метал, към който има платно от текстил. Матраците, които се предлагат към тези продукти, са изградени от гъвкави, еластични, удобни и здравословни материали, които им гарантират ортопедичност, анатомичност и комфорт. Всяко походно легло ТЕД е практичен продукт, който е удобен за транспортиране и ви предоставя идеално решение за туризъм, къмпинг и дори за непредвидени гости.

Размери на походни легла ТЕД:

80 х 190 см.

Мненията на потребителите за походни легла ТЕД показват, че тези продукти осигуряват всичко, което са обещали, и много повече, при това на достъпна за купувачите цена. Според клиентите, походни легла ТЕД са качествени и удобни продукти, които са практични и осигуряват среда за комфортен сън.

Походно легло Plain
Всяко походно легло ТЕД е отлично решение за всяка непредвидена ситуация. Тези продукти се изработват спрямо най-модерните и високи изисквания и стандарти в индустрията, което води до създаването на безопасни, екологично чисти, висококачествени и стабилни походни легла, като те се характеризират и с голямо удобство. Металните конструкции създават здравина и стабилност, но в същото време подсилват комфорта на спящия човек. Плюс това, те са издръжливи и дълготрайни, което означава, че дълго време ще използвате вашия продукт, без той да промени или намали характеристиките си. Походните легла ТЕД са сгъваеми и компактни, което ги прави още по-практично решение. Матраците, които се предлагат към тях, са изработени от първокласни материали, които създават здравословна среда за сън, в който тежестта на тялото ви бива равномерно разпределена по дължината на матрака, което води до избавяне от схващанията и болките при събуждане. Освен това ядрата им позволяват навлизането на въздушен поток, което създава проветрива среда, в която не могат да се развиват микроби, акари или други вредни микроорганизми. Всичко това се съчетава с удобството и комфорта, плюс нежните към кожата дамаски и създава приятна и здравословна среда за сън. Всички продукти са здрави и стабилни, така че комплектите спални и легла с матраци ще ви служат дълго и вярно, без да променят характеристиките си.