Походни легла - Парадайс

Сортирай по

Походни легла Парадайс

Обща информация за походни легла Парадайс

Фирмата за матраци Парадайс е широко известна с качествените си продукти, но освен матраци, тя произвежда също така и походни легла, които можете да откриете в онлайн магазина за матраци, легла, спални и спални аксесоари mattro.net. Той, освен че предлага широка гама продукти, осигурява и безплатна доставка на моделите до София, Варна, Пловдив, Бургас, Сливен, Русе, Силистра, Видин, Монтана, Враца, Хасково, Плевен, Пазарджик, Стара Загора, Кърджали, Велико Търново, Ямбол, Благоевград, Велинград, Свиленград, Кюстендил, Перник, Разград и всички други градове и села в България.
Продуктите, които са включени в каталога на походни легла Парадайс, са произведени след щателни проучвания в областта на тенденциите, технологиите и продуктите, които се използват в тази сфера, както и на пазара и търсенето и предлагането, за да се постигнат висококачествени походни легла, които да задоволят изискванията и на най-взискателните потребители. Плюс, материалите, използвани за изработката, са екологично чисти, което означава, че походните легла Парадайс не вредят по никакъв начин за здравето на хората или на околната среда.

Походни легла Парадайс

Производство, размери, цени

В производствения процес на походни легла Парадайс са включени най-съвременните технологии, както и най-първокласните материали, за да се постигнат здравина, удобство и комфорт. За конструкцията е използван метален материал, който създава стабилност, здравина и издръжливост, без това да намаля удобството по никакъв начин. Освен това, матраците, които са включени към походните легла, са изработени от висококачествени материали, за да се постигне ортопедичност и анатомичност. Те позволяват равномерно разпределяне на тежестта на тялото по цялата повърхност, което елиминира неприятните схващания и болките при събуждане. Това прави тези продукти идеални за хора, които страдат от болести на кръста или гърба, понеже не натоварва излишно тези зони, а ги поддържа в правилна позиция за сън. Освен това, ядрата на матраците са проветриви, което означава, че не позволяват развитието на вредни микроорганизми или мухъл, а това допълнително повишава здравословните свойства. Към всичко това се добавят и страхотни характеристики, що се отнася до удобство и комфорт. Струва си да се спомене и че дамаските са произведени от меки материали, които не дразнят кожата.

Походно легло Парадайс

Размери на походни легла Парадайс:

  • 80 х 190 см

Сгъваемите походни легла Парадайс са на достъпни за всеки потребител цени и предоставят практично и комфортно решение за къмпинг, туризъм или за настаняване на непредвидени гости. Те могат лесно да бъдат пренасяни и са компактни за съхраняване. Създават здравословна среда за сън, която ще ви позволи да спите превъзходно и да се събудите освежени и отпочинали.Всяко походно легло Парадайс се характеризира със здравина, стабилност и издръжливост, като освен това създава ортопедична опора на гръбначния стълб, позволявайки му да заеме правилна позиция, което от своя страна спира болките в гърба и кръста. Проветривостта също е важна характеристика, понеже това не позволява развитието на мухъл, бактерии, акари или други микроорганизми, които могат да са вредни за здравето. Удобството и комфортът също са на много високо ниво, което се потвърждава от мненията и отзивите на потребителите. В заключение: походните легла Парадайс са практично, издръжливо и удобно решение за различни ситуации, като създават стабилна, комфортна и здравословна среда за сън.