Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Легла/Спални - Magniflex

Спални и легла от Magniflex

Спални и легла Magniflex

Отличаващите се спални и легла на матраци Magniflex със своята функционалност и практичност, са едно изключително елегантно допълнение към вашата спалня. Добре познатите на всички матраци Magniflex, изработват тапицирани легла, които са предпочитани, поради неповторимия комфорт и уют, който създават. Моделите им се произвеждат със здрава конструкция, която е издръжлива на натоварване и напълно тапицирани табли, които могат да бъдат значително по-големи от леглото, превръщайки се в основен акцент на спалнята. Производителите предлагат богата гама от дамаски в нежни цветове и крачета с най-предпочитаните височини за спалня.

 Легла и спални Magniflex - избор

Производство, цени и размери на спални Magniflex:

Както всички знаем, матраци Magniflex се грижат за своите потребители, като им предлагат не само висококачествени продукти за сън, като матраци, топ матраци, възглавници и протектори, но също така спални и легла, които са изработени в крак с всички новости. Материалите използвани при направата на спалните, са екологично чисти и съобразени с всички изисквания. Дамаската при спалните и леглата е изключително деликатна при допир с кожата ви, което ще ви предпази от нежелани обриви и алергични реакции.


Размерите в които се предлагат моделите на матраци Magniflex са:


120/200
140/200
150/200
160/200
180/200
200/200

Спални и легла Magniflex - ракла


Спалня Fiesole е изящен модел изработен със специални интегрирани възглавници в таблата, които меки и приятни на допир, и придават истински завършен вид на спалнята. Този модел ви предлага не само избор на дамаска и крачета, но и избор на фиксирана подматрачна рамка или рамка с повдигащ механизъм, която ще ви осигури свободно пространство под матрака. Ако имате въпроси и се колебаете какво да изберете може да се обърнете към нашите консултанти, които ще ви насочат към правилният избор за вас. Всички спални и легла се доставят безплатно до всяка точка на страната - Варна, София, Бургас, Плевен, Велико Търново, Стара Загора, Видин, Пловдив, Сливен, Русе, Благоевград, Кърджали, Търговище, Банско, Китен, Велинград, Пазарджик, Перник и всички останали градове и села!

 

ИНТЕРШОП ООД

office@mattro.net
0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 032 815 979

Доставка и връщане:

Всички продукти изложени в онлайн магазин Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!

14 дни право на връщане.

Намерете ни в

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign