Подматрачни рамки Tempur на НИСКА цена
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Подматрачни рамки - Tempur

Подматрачни рамки Tempur

Обща информация

След като сте си избрали матрак, сега е време да закупите качествена подматрачна рамка, която да се погрижи за неговата защита и за възможността за по-дълго експлоатиране. Подматрачните рамки с тази марка се изработват от матраци Tempur, като тази компания е широко известна, благодарение на използването на иновативния материал темпур, създаден от НАСА. Тези продукти са със стилна и елегантна визия. Притежават хромирани крачета, а конструкцията им е сребриста, лека и силно издръжлива на натоварвания. Всяка подматрачна рамка може да се ползва като отделно легло или като база за матрака.

Подматрачни рамки Tempur

Основата на подматрачни рамки Tempur е снабдена със сет холдери, като тези елементи са подобни на дискове или малки плочици и са много гъвкави, като спомагат регулирането на твърдостта. Някои модели са с интегрирани функции за регулация на позицията в областта на краката и гърба. Снабдени са също с два мотора, които подпомагат регулирането и могат да се управляват с дистанционно с кабел.

Размери:

80 х 190 см, 80 х 200 см, 90 х 190 см, 90 х 200 см, 100 х 190 см, 100 х 200 см, 120 х 190 см, 120 х 200 см

Цените на подматрачни рамки Tempur са малко по-високи от средните, но можете да намерите както по-скъпи, така и сравнително по-евтини модели, в зависимост от предпочитанията и бюджета си. Тези продукти са висококачествени и се изработват от екологично чисти материали, като се произвеждат спрямо най-високите изисквания в тази индустрия. Производителите щателно се информират за пазарните условия, за да могат да ви предоставят именно това, което търсите.

Подматрачни рамки - холдери

Подматрачни рамки Tempur в Mattro.net

Ако сте решили да си купите подматрачна рамка, това може лесно да стане в интернет, като един от най-известните сайтове в това направление е Mattro.net. В този онлайн магазин ви се предлага широка колекция от спални, матраци, легла, възглавници и аксесоари за спалнята, включително подматрачни рамки с повдигащ механизъм, за еднолицев или двулицев матрак и др.
Подматрачните рамки Tempur ще ви бъдат доставени безплатно от Mattro.net до София, Силистра, Сливен, Пловдив, Варна, Шумен, Хасково, Добрич, Ямбол, Русе, Видин, Плевен, Кюстендил, Велико Търново, Перник, Казанлък, Стара Загора, Благоевград, Смолян, Монтана, Лом, Бургас, Велинград, Разград и до всички останали градове и села на територията на страната ни.