Подматрачни рамки Happy Dreams на НИСКИ ЦЕНИ всички размери
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Подматрачни рамки - Happy Dreams

Подматрачни рамки Happy Dreams

Подматрачни рамки Happy Dreams - различни модели

Знаете ли с какво бихте могли да удължите живота на своите двулицеви матраци? Mattro.net e тук, за да ви отговори моментално на този въпрос: с подматрачни рамки. Този тип специални аксесоари за спалня е разработен конкретно за нуждите на съвременните двулицеви матраци, като ги предпазва от вредни фактори като мухлясване и влага, а също така и създава превантивна бариера срещу бързо похабяване. В тази връзка, ние горещо ви съветваме да разгледате днешните ни предложения за подматрачни рамки. Те пристигат от небезизвестната марка Матраци Happy Dreams и са доста подходящи, ако имате стари или евтини матраци, на които не бихте могли да разчитате дълго време. А сега нека да надникнем в богатата ни колекция от подматрачни рамки Happy Dreams.

Поръчайте подматрачна рамка Happy Dreams

Метална подматрачна рамка Сигма е прецизно изградена от стоманена плоско-овална рамка с профил 3 х 2 см и многопластови дървени ламели от бук. Този модел успява да издържи на почти всякакво натоварване и е с висока степен на ортопедичност. Предимството му е, че позволява регулирането на твърдостта в областта на кръста и гърба. Освен това, вие имате и възможността да подберете специален цвят по ваш избор за своята подматрачна рамка. Последно, но не по важност, в ламелите са поставени специални обувки за обезшумяване, които осигуряват и допълнителна гъвкавост.

Подматрачни рамки Happy Dreams - рамка Алфа

Метална подматрачна рамка Алфа е типично решение за любителите на туризма, които предпочитат да имат стабилно, пред походното, легло – лесно за сглобяване и пренасяне. Конструкцията на тази рамка й позволява да бъде ползвана за сън без нуждата от легла и т.н. Освен това, рамката е изработена от многослоести букови ламели с ширина 68 мм, които успешно поемат тежестта на тялото, грижейки се за ортопедичната му поддръжка.
Метално легло Делта е поредният аксесоар от Happy Dreams, възможен за използване и като легло, и като ортопедична рамка за двулицеви матраци. Този дизайн пристига с обезшумителен ефект, а освен това в областта на кръста, където е най-голяма тежестта на тялото, можете да променяте, спрямо индивидуалните си предпочитания, степента на ортопедична опора на рамката, благодарение на монтираната опция за регулиране на твърдостта.
Подматрачна рамка Ерго Матик има уникална конструкция, следваща извивките на тялото и почти до еластичност гъвкавост за максимален комфорт по време на сън. Моделът е идеален за четене на книга или гледане на телевизия, защото е с висококачествен италиански двигател с дистанционно управление, който ви позволява да регулирате позицията на рамката в областта на главата, средната част на тялото и на краката до постигането на желаната поза.
Последно, но не по важност, от Happy Dreams ви предлагат и метално легло Бета. Също, с възможност за ползване само като подматрачна рамка, моделът е високо ортопедичен, издръжлив на огромно напрежение и чудесен вариант за вашите домашни двулицеви матраци.