Подматрачни рамки - Don Almohadon

Сортирай по

Подматрачни рамки Don Almohadon

Подматрачни рамки Don Almohadon

Чудите си как да удължите живота на своите домашни матраци или просто сте в паника, че сте направили грешния избор, като сте закупили евтини матраци, без да помислите колко бързо могат да се похабят? Няма нужда от тревоги. Има решение и за вашия случай и точно за това сме и ние – екипът на Mattro.net. Ние сме тук, за да ви дадем нужните съвети как да си осигурите качествен и здравословен сън, а едновременно с това да подобрите стандарта си на почивка в спалнята. Ето го и днешното ни предложение: страхотни подматрачни рамки Don Almohadon на изгодни цени, с уникални функции и свойства за дълготраен живот на вашите матраци, за повече удобство, за защита от бактерии или мухъл, както и за превенция на досадното вдлъбване и пропадане. С подматрачни рамки Don Almohadon вашето легло ще е още по-комфортно, а вашите двулицеви матраци са на сигурно място и то за доста дълго време.
Металнa Подматрачнa Рамкa Don Almohadon е изработена от висококачествен метален материал, който по никакъв начин няма да ви предаде, когато става въпрос за издържливост и стабилност.

Този модел подматрачни рамки притежава специално допълнително краче, което да се постави в средата на конструкцията. С това приспособление се осигурява максимална защита и удобство. Въпреки че испанската фирма ви предоставя своя модел подматрачна рамка в разглобен вариант, бъдете сигурни, ще се справите със задачата бързо и лесно, защото се предлага и специални инструкции. Можете да носите подматрачна рамка Don Almohadon с вас дори на вилата, ако и там вашите матраци са двулицеви и имат нужда от допълнителна защита.
Рамка с Електронно Задвижване от испанската фирма за матраци Don Almohadon е истинска иновация в областта на аксесоарите за сън на пазара днес. Този модел, както става ясно от името му, притежава електронен механизъм, чрез който можете удобно и на момента да промените позата си, а освен това и да смените извивките на матрака си, с което да го направите перфектен за използване, като го защитите от продънване. Висококачествените мотори с дистанционно управление, позволят четири степени на чупене на рамката и на нейното ниво, като може да изправите рамката дори и в седнало положение на тялото. Тази технология се състои от от електрически мотор с безжично дистанционно управление, което с помощтта на радиовълни дава възможност за движение по цялата рамка и за избор на различни пози - глава и крака. Бъдете сигурни, че с тази подматрачна рамка ще намерите решение за всеки проблем, който имате със своя матрак или неудобно легло, а освен това почивката ви от тук насетне ще стане наистина пълноценна, каквато сте си я заслужили.
Не се колебайте да се обръщате с въпроси или запитвания за поръчки към любезните и отзивчиви експерти от Mattro.net по всяко за вас удобно време!