Помощен филтър

Подматрачни рамки - Relax

Сортирай по

Подматрачни рамки Relax

Екипът на Mattro.net напомня, че за да се радвате на своите домашни матраци максимално повече време, е нужно да направите необходимите допълнителни инвестиции, които съвсем не трябва даже да са скъпи или да изискват цялото си свободно време в специална поддръжка или грижи. Затова, днес ви даваме поредната насока от гледна точка на това как да запазите своите матраци повече време – без значение дали говорим за луксозни матраци, или за стандартни евтини матраци. Насочваме вниманието ви към съвременните двулицеви матраци, които често имат нуждата от повече грижи, за да не вдлъбнат и да ви бъдат по-дълго време удобни и комфортни. 
С подматрачни рамки, вашите домашни матраци ще бъдат защитени от мухъл, на първо място. Освен това, с този допълнителен аксесоар за сън можете да си осигурите комфорт по време на сън, а също така и стабилна поза, по-добра циркулация на въздуха. Ние ви предлагаме следното решение за вашите двулицеви матраци у дома: вземете подматрачни рамки Relax  на ниска и изгодна цена. Направете нужната инвестиция за вашия матрак, осигурете му защита и стабилност. А ето и кои са двата модела, избрани от нас!

Подматрачни рамки Relax

На първо място, нека ви представим подматрачни рамки Relax от серията Comfort. Конструкцията на този модел е изградена от стоманени, изцяло прахово боядисани профили 30/30 мм. и гъвкави букови ламели с ширина на ламела 38мм. и дебелина 8 мм. Ламелите са снабдени с гъвкави обувки за обезшумяване, които чрез движенията си придават по голяма гъвкавост на системата. За по-голям комфорт, в по-натоварената зона на гърба и кръста, ламелната система Comfort е снабдена с регулатори на твърдостта на ламелите, чрез които човек, може сам да регулира твърдостта на ламелната система. С подматрачни рамки Relax, модел Comfort не просто повишавате качеството си на комфорт, но можете и да изградите интериора на спалнята си, както поискате, защото българският производител предлага не само стандартните, но и нестандартни размери на своя продукт. 
Подматрачна рамка с крака Comfort от родната фирма за матраци и продукти за сън Relax предоставя страхотно удобство, най-вече за по-натоварената зона на гърба и кръста. Това става чрез ламелната система Comfort, която може да се регулира, като основно потребителите имат възможността да променят твърдостта на ламелите. Предимството на този модел е че може да се използва, като самостоятелно легло. Рамката е снабдена с метални крака от стоманени профили поради, което може да се използва като легло. И този модел се предлага във всички размери, включително и в нестандартни с гаранция за бързо изпълнение на поръчката. 
Вземете подматрачни рамки Relax и се насладете на любимите си и скъпи двулицеви матраци у дома, или във вашия хотел за по-дълго време, без да е нужно да правите, каквото и да е друго като поддръжка или грижа! Приятно пазаруване!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.