Подматрачни рамки - Парадайс

Сортирай по

Подматрачни рамки Парадайс на най-ниски цени

Не е нужно често да сменяте своите любими двулицеви матраци у дома. Колкото и евтини матраци да имате, можете да удължите лесно техния живот, като в допълнение да си осигурите дори още повече комфорт по време на сън. Ако се чудите как точно да стане това, то тогава сте на правилното място. Ето го и съветът на експертите в областта на качествените матраци и аксесоари за сън, Mattro.net – вземете си подматрачни рамки, за да предпазите леглото от мухъл, а матракът от продънване или вдлъбване. Днес, на вашето специално внимание предлагаме подматрачни рамки Парадайс.
Подматрачни рамки Парадайс, както се досещате сами, пристигат от същите производители, чиито матраци познаваме отдавна и то перфектно: матраци Парадайс. Сега, с тяхната колекция от три страхотни, достъпни като цена и съвършени като качество подматрачни рамки могат да бъдат ваши, а сънят ви да стане приказен като никога досега.
Вземете подматрачна рамка Optimal Standart. Моделът е изгоден и евтин, а освен това е създаден по класическа технология, която позволява употребата на вашите матраци да бъде продължителна и безпроблемна. Подматрачни рамки Optimal Standart на Парадайс притежават стабилна и здрава дървена скара, както и дървени извити ламели, които разпределят равномерно тежестта на тялото, независимо от точките на натиск и придават оптимална устойчивост по време на сън. Гумените обувки елиминират шума от движенията и създават по-голяма гъвкавост при системата, които я невероятно удобна.

Подматрачни рамки Парадайс

Рамка Comfo Prestige излага на показ своя прекрасен дизайн с 100% повече комфорт по време на сън. Моделът е тестван от хиляди клиенти в страната и стотици хиляди из цял свят, като мнението за него е повече от утвърдено: това са едни от най-добрите на пазара днес подматрачни рамки. Те притежават подсилена метална рамка с ламели от импрегнирана дървесина. В комбинация и заедно отделните елементи на рамката поемат част от напрежението на тялото върху матрака. Металната скара гарантира максимална устойчивост при по-големи натоварвания, а гумените пети правят рамката гъвкава и безшумна.
И последно, но не по важност, нека кажем и няколко думи за Подматрачна рамка Special от Матраци Парадайс. Този модел е разработен на базата на иновативна система, позволяваща да го сглобявате и прибирате на сигурно място и дори да го носите във вилата си, ако имате нужда от подобен аксесоар извън дома. Рамката успява да издържи на всякакви натоварвания, а отделно нейните ламели са изградени от многослоести дървесни частици за идеална хигиена и перфектна стабилност по време на сън. Сглобяема рамка Специал гарантира по-добра вентилация и циркулация на въздуха, което допринася за постоянната проветривост на използвания матрак и удължава неговия живот!
В случай, че не можете да прецените коя подматрачна рамка Парадайс ще бъде по-изгодна и подходяща за вас, не се колебайте да се свържете с експертите от екипа на Mattro.net, които да ви дадат безплатна консултация.