Помощен филтър

Подматрачни рамки - НАНИ

Сортирай по

Подматрачни рамки НАНИ - ламелно легло Лукс (с рег. на твърдостта)

Подматрачни рамки НАНИ

Фирма НАНИ предлагат на своите клиенти два модела подматрачни рамки - модел Комфорт и модел Лукс. Рамките се предлагат само и единствено с метален корпус, върху който са разположени дървени ламели от висококачествен материал. Подматрачните рамки на фирма НАНИ са предназначени за използване с двулицеви матраци. Повечето производители, включително и Матраци НАНИ, за да спазят гаранционното обслужване на двулицевите модели матраци, държат те да се използват задължително в комбинация с подматрачни рамки. И двата модела подматрачни рамки могат бързо да се трансформират в легла посредством крачета, които са допълнителна екстра към рамките. Подматрачна рамка Лукс се предлага в два варианта - с регулиране на твърдостта и без регулиране на твърдостта. Твърдостта на рамката се управлява посредством двойни ламели, разположени на рамката, там където се разположени раменете и гърба на човек.

Нашите партньори и марки

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.