Помощен филтър

Подматрачни рамки - НАНИ

Сортирай по

Обща информация

Знаем, че за пълно обзавеждане на спалнята са нужни различни продукти, които са осигурят пълноценния ви сън. Всички са запознати с основните от тях - спални, матраци, възглавници. Но има и допълнителни елементи, които са нужни за качествено спално обзавеждане и сред тях влизат подматрачните рамки.
Подматрачните рамки НАНИ се предлагат в два различни модела и са предназначени за двулицеви матраци. Те са изградени от метален корпус, който е стабилен и разполага с ламели, изработени от висококачествена дървесина. Разполагат също така и с крачета, което позволява бързата им трансформация в легла. Налични са модели, при които можете да регулирате твърдостта, както и такива, при които това не е възможно. Ако решите да се спрете на модел с регулируема твърдост, помнете, че това се извършва чрез двойните ламели, които се намират на рамката в областта, в която се разполагат гърба и раменете.

Метално ламелно легло Лукс с регулиране на твърдостта

Размери на подматрачни рамки НАНИ:

72 х 190 см, 72 х 200 см, 82 х 190 см, 82 х 200 см, 90 х 190 см, 90 х 200 см, 100 х 200 см, 114 х 190 см, 120 х 190 см, 120 х 200 см, 140 х 190 см, 140 х 200 см, 144 х 190 см, 144 х 200 см, 160 х 190 см, 160 х 200 см, 164 х 190 см, 164 х 200 см, 180 х 200 см, 200 х 200 см

Цената на всяка подматрачна рамка НАНИ е различна според модела на продукта, но общо взето достъпна за всеки български потребител. Клиентите потвърждават това, като твърдят, че съотношението между цена и качество на тези артикули е отлично.
Като цяло, тези продукти осигуряват здравина и стабилност, те ще предпазят матрака ви и ще осигурят по-дълъг експлоатационен период. Изработени са от безопасни и екологично чисти материали, спрямо най-високите изисквания в бранша. Екипите по производството използват висококачествени технологии и постоянно извършват пазарни проучвания, както и такива в самата индустрия.

Подматрачни рамки НАНИ

Подматрачни рамки НАНИ в Mattro.net

Сред онлайн магазините едно от челните места заема Mattro.net. В него ще откриете огромна колекция от легла, спални, матраци, възглавници и други аксесоари, включително подматрачни рамки. Сайтът се отличава с изчистен дизайн, като продуктите са разделени по категории, за да можете лесно да намерите нужните ви артикули. Навигацията е лесна и опростена, като ако изпитвате трудности с намирането на необходимия ви продукт или искате повече информация можете да се свържете с онлайн консултантите на магазина.
Mattro.net ще ви достави закупената от вас подматрачна рамка НАНИ безплатно до всяка точка в страната, включително (но не само): София, Бургас, Благоевград, Перник, Кюстендил, Стара Загора, Варна, Велико Търново, Добрич, Силистра, Русе, Плевен, Пловдив, Шумен, Кърджали, Хасково, Сливен, Ямбол, Монтана, Враца, Свиленград, Търговище, Велинград, Смолян и т.н.