Подматрачни рамки Mollyflex с НИСКИ ЦЕНИ за всички размери
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Подматрачни рамки - Mollyflex

Подматрачни рамки Mollyflex с изгодни цени

Качественият сън е инвестиция, която си заслужава да платите, за която си заслужава да направите проучване и да дадете всичко от себе си, за да го получите. Защото от качествения сън зависи качествената ви работа и отношенията ви с околните, вашия вътрешен мир и хармония. Но ако смятате, че с покупката на страхотни матраци сте си свършили работата в тази насока, силно се заблуждавате. Ето да вземем за пример съвременните двулицеви матраци. Много хора смятат, че след като са ги предпочели пред стандартните евтини матраци, те са успели да направят всичко по силите си, за да си осигурят перфектната почивка и отмора, успокоение за тялото след дълъг и изтощителен работен ден. Истината е, че има какво да направите още за своите двулицеви матраци у дома, а именно да удължите живота им, за да можете да ги ползвате максимално дълго и с максимално удоволствие. Ние, от Mattro.net сме тук, за да ви дадем едно предложение за такъв тип продукти за спалня. Вземете подматрачни рамки Mollyflex. Те са не просто практичен и изгоден вариант, но са подходящи за всякакви матраци, включително и за евтини матраци. Ето повече подробна информация за подматрачни рамки Mollyflex

Подматрачни рамки Mollyflex

Безплатна доставка на подматрачна рамка Mollyflex

Подматрачна рамка Mollyflex е произведена от едноименната италианска фирма за матраци, която познавате добре. Матраци Mollyflex, категорично и безспорно, са едни от най-добрите производители на двулицеви матраци, а отскоро и на допълнителни аксесоари за сън: в това число и възглавници и конкретните подматрачни рамки MollyflexПодматрачни рамки Mollyflex притежават специални металните крачета, които позволяват на матраците и рамките да се използват, като самостоятелно легло. Моделът е с 4 ортопедични крачета и 6 за двоен размер от стоманен материал с височина 22 или 30 см. според желанието на клиента. Крачетата се поръчват допълнително и се монтират в основата на подматрачната рамка посредством навиване. 
Подматрачна рамка Mollyflex е изключително подходяща за поставяне и монтиране на газови амортисьори или друг вид механизми за повдигане, олекотената метална конструкция и правилно подбраните букови ламели, осигуряват равномерно огъване и хлътване според зоните на натиск върху матрака и подматрачната рамка, което от своя страна позволява нормалното дишане и проветряване, както и осигуряване на циркулация на въздуха на вашия двулицев матрак. С това, вие се предпазвате от бактерии и мухъл, а освен това можете да бъдете сигурни, че матракът ви нито ще пропадне, нито ще се похаби. Тук е важно да отбележим и, че подматрачни рамки Mollyflex се предлагат в разнообразни размери, така че без значение дали имате двойно легло, приста или спалня, със сигурност, ще намерите вашата широчина и дължина при нас. Напомняме ви, че доставяме продукти до всяка точка на страната и то напълно безплатно с възможност за допълнително доплащане, в случай че имате нужда от помощ при монтажа! Очакваме вашите поръчки!