Помощен филтър

Подматрачни рамки - Magniflex

Сортирай по

Подматрачни рамки Magniflex

Всички добре сме чували за популярните Матраци Магнифлекс. Италианската фирма за матраци и аксесоари за сън, която вече един век съществува на пазара за продукти за спалнята доказа своите лидерски качества, перфекционизма и професионализма, с които работи, за да предложи най-доброто на аудиторията. Вероятно и вие като милиони други потребители не бихте заменили за нищо на света своите любими матраци Magniflex. А какво ще кажете за новите им двулицеви матраци? След като сте такива почитатели на матраци Магнифлекс, безспорно, бихте се зарадвали на днешното ни предложение: уникална оферта за перфектна защита за двулицеви матраци с марката Magniflex. Всъщност, решението срещу мухъл и бързо похабяване на двулицеви матраци е универсално и можете да го приложите дори вашите домашни матраци да са на друг производител, та даже и ако става въпрос за евтини матраци с не дотам добра основа и повърхност. Ето за какво точно говорим….
Екипът на Mattro.net има удоволствието да ви предложи един страхотен и иновативен продукт, който ако закупите и инвестирате в своята стая ще ви помогне да подобрите качеството си на сън и да запазите свежи и годни за ползване двулицеви матраци. Става въпрос за подматрачни рамки Magniflex Easy Fix Black – изгодни като цена и съотношение с перфектното качество, достъпни за доставка от Mattro.net до всяка точка на страна.

Подматрачни рамки Magniflex - рамка Easy Fix Black

Тези подматрачни рамки осигуряват превенция срещу бактерии и микроби, дават повече стабилност и на вашата поза по време на сън, и на самото легло. Освен това, подматрачна рамка  Easy Fix Black  е супер компактна и лесно можете да я сглобявате сами без никакви инструменти, като към комплекта получавате и пълни инструкции за монтажа и последващата поддръжка, която повярвайте ни, е лесна и безпроблемна. Към металната рамка със заоблен профил се прикрепят напречни дървени ламели, които се свързват с основата посредством каучукови обувки, те са изработени от високоеластичен материал с голяма издръжливост при осови и вертикални натоварвания. Четирите от ламелите в зоната на кръста се регулират като еластичност. Общата дебелина на рамката е 5,5 см. За двоен размер матрак се препоръчват две отделни единични подматрачни рамки. Това гарантира дълготрайност и стабилност, както и собствена зона на комфорт за всеки партньор.
С подматрачни рамки Magniflex Easy Fix Black вашите двулицеви матраци са защитени, а животът им е удължен с поне още няколко години. Така спестявате пари и правите чудесна инвестиция за своето бъдеще и за своята почивка. Не се колебайте да се свържете с екипа на Mattro.net, ако имате каквито и да е въпроси по повод подматрачни рамки Magniflex Easy Fix Black. Освен това, ние ви предлагаме и още една оферта към подматрачната рамка на италианския производител: възможност за добавяне на планки за механизъм за повдигане. Така към основното предимство на рамка Easy Fix Black за възможност за регулиране на твърдостта в зоната кръстта се добавя и опция планки за механизъм за повдигане.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.