Помощен филтър

Подматрачни рамки - Латекс ЕКОН

Сортирай по

 

Подматрачни рамки Латекс Екон

Подматрачни рамки Латекс ЕКОН

предлагат на своите клиенти пет модела рамки. Всички подматрачни рамки на фирма Латекс ЕКОН са изработени с метален профил, към който буковите ламели са захванати посредством държачи от сплав - пластмаса/гума. Рамките на ЕКОН се предлагат с много опции, които задоволяват и най-претенциозните потребители. Към рамките може да поръчате крачета от дървен или метален материал, с което рамката става лесно на удобно легло или спалня. Рамките се предлагат и с планки, към които има възможност да се захване повдигащ механизъм, независимо дали ще е с амортисьори или пружинен механизъм. Предлагат се и удобни дръжки, чрез които лесно се повдига подматрачната рамка към леглата с повдигащ механизъм. Подматрачните рамки на Латекс ЕКОН се използват само и единствено с двулицеви матраци. Латекс ЕКОН предлагат и една от най-луксозните подматрачни рамки на българския пазар Модел 13 VIP.

Нашите партньори и марки

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.