Помощен филтър

Мека Мебел

Сортирай по

 

Мека мебел

Мека мебел

Меката мебел е задължителен елемент от обзавеждането на всеки дом. Тя придава стилна визия на интериора и винаги е съобразена със стила на дома. Обикновено избираме трудно мека мебел, защото когато я закупим се очаква тя да е част от нашия дом дълги години. Точно поради тази причина я избираме внимателно и съобразяваме не само цветовете и вида на дамаската, а и нейните размери и разположение спрямо стаята.

Меката мебел се изработва от производителите от здрав корпус, най-често има и механизъм или друга система за бързо и лесно превръщане на дивана в спалня. В меката мебел се използва високоеластична и неподатлива на деформации пяна, т. нар. HR пяна. А дамаските са здрави и също с дълъг живот.
За да бъде домът Ви перфектно обзаведен, производителите предлагат към всеки модел диван, холова гарнитура или табуретка, Вие сами да изберете вида и цвета на дамаската. Разнообразието е доста голямо и може да комбинирате няколко вида дамаски, особено ако към модела има и възглавници, те може да са в контрастиращ цвят спрямо дивана. Всичко зависи от Вас и от интериора на Вашия дом!

Нашите партньори и марки

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

ИНТЕРШОП ЕООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2017 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.