Помощен филтър

Табуретки

Сортирай по

 

Фотьойли и табуретки

Фотьойли и Табуретки

Фотьойлът е от мебелите в жилището, които не са абсолютно задължителни и липсва в много от домовете. Той може да е в комбинация с холовата гарнитура, а може и да е в напълно различен дизайн и модел, нямащ нищо общо с останалата мека мебел от дома. Фотьойлът е удобно, меко, обгръщащо кресло. В зависимост от дизайна, той може да е, както с аристократична визия, така и със семпла, артистична и т.н.

Табуретката е удобна за запълване на пространство в дома, допълване на визията на дивана или холовата гарнитура. Употребяват се и при по-малки жилища, защото са компактни. Най-често използваме табуретките, когато посрещаме гости, осигурявайки им място, където да седнат.

Фотьойлите и табуретките се правят от стабилен корпус и високоеластична и неподатлива на деформации пяна, т. нар. HR пяна. А дамаските са издръжливи и дълготрайни.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.