Нестандартни мебели - ТЕД

Сортирай по

Нестандартни мебели от матраци ТЕД

Онлайн магазинът за аксесоари за сън и най-вече за евтини матраци MATTRO.NET не спира да ви изненадва приятно с нестандартните си предложения за креативно обзавеждане за дома. Знаете добре, че освен с матраци, спално бельо и друг тип продукти за спалня, ние можем да ви предложим и богата гама от страхотни модели мека мебел. Днешната ни колекция е посветена на така наречените нестандартни мебели, а производителят, на който сме се спрели, е добре познатият ви екип, стоящ зад матраци ТЕД. Защото, макар и малко хора от вас да са наясно с този факт, освен качествени евтини матраци, ТЕД могат да ви предложат и прелестна гама от мека мебел, в това число и брилянтно подбрана селекция от нестандартни мебели, които да ви помогнат да подходите малко по-различно и оригинално към иновативното обзавеждане на своя дом, офис, вила, хотел, ресторант или друг тип сграда или единично помещение. Вижте какво ще ви предложат днес от матраци ТЕД – страхотни нестандартни мебели на ниски цени. А ние от MATTRO.NET ви гарантираме безплатна консултация и навременна доставка до всяка точка на страната, след като направите своя избор!
2в1 фотьойл SMARTY е класическо решение за леко мързеливия бохем у дома, който все пак обича да води делови и динамичен начин на живот. Това кресло е покрито с перфектната и дълготрайна дамаска, чиито нишки докосват кожата нежно и внимателно, а скандинавският му произход е гаранция за наистина уникална издържливост. Дори и да имате котка, тази дамаска трудно би се похабила.

Нестандартни мебели ТЕД - снимка категория

Но нека ви разкажем малко повече за по-интересното свойство на този ергономичен фотьойл. С модерния си механизъм той лесно може да се превърне в диван, място за сън – идеално решение за маломерни жилища, не мислите ли?
Фотьойл Smile от матраци ТЕД пристига в нестандартна форма, която макар да не ви прилича на истинско легло в началото, при първия си физически допир, вие ще усетите как се унасяте и сте готови да заспите в него. Причината не е само удобната конструкция и вътрешното – изключително меко и комфортно – ядро на модела. Истината е, че този фотьойл е изработен по нова технология, която увеличава усещането за удобство в сравнение със стандартното кресло тип трон, например, но в допълнение, той заема изключително малко място, а елегантният му дизайн съвършено добре ще пасне на вашата минималистична концепция в хола или дневната.
Харесвате ли скандинавския или азиатския стил на домашно обзавеждане? Ако отговорът ви е положителен, то тогава вече сте наясно, че малката ви дневна може да бъде лишена от затормозяващи дивани и друг тип мека мебел, а да заложите на оригинална възглавница за под, която да замести два-три стола или табуретки. От матраци ТЕД ви предлагат Възглавница за под SMARTY POUF – със своите късчета полиуретанова пяна и калъф с цип е лесна за поддръжка, а мекото й тяло ще ви накара да забравите дори за креслата у дома!