Матрак StepIn2Nature | Антибактериален | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак StepIn2Nature
Матрак StepIn2Nature
Матрак StepIn2Nature - дамаска
Матрак StepIn2Nature - ядро
Матрак StepIn2Nature - разрез

Матрак StepIn2Nature

498,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Двулицев матрак Stepin2Nature

Матраци Stepin2Nature е нещо съвсем ново, иновативно и здравословно в сферата на производството на матраци и аксесоари, подобряващи съня! Матрак Stepin2Nature е вдъхновен от шестте основни фактора, които оказват влияние върху качеството на съня, а именно: здравословна среда, комфорт, добра поддръжка, добра въздухопропускливост, температура и липса на миризма. Ядрото е перфектно съчетание на минерали от природата, които действат положително върху организма и значително подобряват начина на живот. Обработената с шунгит и кокосова вложка пяна е с отлично качество и оказва идеална подкрепа на гръбначния стълб. Шунгинът от своя страна е минерал, който притежава висока абсорбация срещу вредни микроорганизми и патогенни сапрофити. Той притежава и уникални лечебни качества, които са доказани още в началото на XVI век. Пяната от ново поколение Latex Light е специално обогатена с минералите турмалин и зеолит.

Положителното влияние на турмалина се състои в това, че има изключителната способност за детоксикация на организма. Той понижава стреса и напрежението, стабилизира нервната система и излъчва своя собствена топлина. Турмалинът превръща влагата във въздуха в отрицателни йони, които от своя страна подобряват имунната система, подобряват клетъчния метаболизъм и дишането, укрепват костите и ставите, стабилизират кръвното налягане и кръвообръщението. Наличието на зеолит в състава на матрака оказва положително действие при сърдечносъдови заболявания, язва, диабет и стомашно-чревни проблеми. За допълнителна опора към структурата на матрак Stepin2Nature е добавен и слой твърда пяна, също подхранена с турмалин и зеолит. Максималният комфорт за тялото ви е гарантиран, благодарение на наличието на аква мемори пяна, обогатена със зеолит, която реагира на извивките на тялото с цел отпускането на всеки мускул. Матрак Stepin2Nature е изработен без лепила, което го прави чудесен избор за деца, хора с чувствителна кожа или дихателни проблеми. Продуктът притежава вътрешен модулен калъф от 100% памук и външен калъф от 89% памук и 11% лен. Ако желаете силна антибактериална защита, индивидуален комфорт и здравословен сън, този иновативен матрак е изборът, за който няма да съжалявате!

Матрак Stepin2Nature - разрерз

 Матрак StepIn2Nature - материали

Характеристики на матрак Stepin2Nature:

  • Силна защита срещу акари и бактерии
  • Подмладяващ ефект
  • Въздушни витамини
  • Индивидуален комфорт
  • Без лепила
  • Здравословна среда за сън

Матрак Stepin2Nature - материали

Матраци Stepin2Nature - сертификат

Параметри на продукта
27
сантиметра
10
години