Матраци Sealy всички модели и размери на НАЙ-НИСКИ ЦЕНИ
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Матраци Sealy

Матраци sealy - снимка

Матраци Sealy с високо качество

Фирмата за проиводство на матраци Sealy са сред най-мащабните световни фирми в тази област. Известни предимно с предлаганото удобство и модерни технологии за производство, матраци Sealy предлагат продукти за качествен сън и със зони за разтоварване от натрупаното напрежение. Компанията е първата, произвеждаща King-size легла. Американската фирма е на лице повече от 130 години. Името на компанията в Съединените Щати е синоним на думата матрак. Брандът предоставя различни иновации и множество от патенти за комфортна почивка, използвайки материали с доказано високо качество. Съчетанието от изцяло БИО материали, висококачествен натурален латекс и луксозни пружини са гаранция за идеалното изпълнение на задачата на фирмата да осигури спокоен сън. 

Използвани технологии при матраци Sealy

  - Posturepedic – най-популярната им техника, с която произвеждат матраци повече от 50 години. Тази технология се подобрява постоянно (Технологията представлява специфично формирани пружини, сплав от разнородни метали - това осигурява  възможност за по-високо натоварване и еластичност). Медицински лица, главно ортопеди в Съединените Щати препоръчват технологията Sealy Posturpedic за правилно положение на гръбначен стълб, добра стойка и спокоен сън.
 - Correct Comfort – е технология, представляваща пружини с уголемен диаметъризработени от стоманена тел, като всяка пружина се поставя в отделен джоб. Тази технология осигурява характерни области на твърдост за по-висока степен на ортопедчност.

 - Memory foam – повечето от матраците Sealy имат добавена мемори пяна, чиято главна цел е подобряване на комфорта - по-меко усещане, наподобяващо прегръдка от матрака. В допълнение с пружините, се създава анатомична опора за тялото.

Матраци Sealy са избор на доста луксозни хотелски вериги, които залагат на максималния комфорт и благоразположение за клиента. Успешна формула, която увеличава броя на доволните потребители!