Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Galaxy
Матрак Galaxy
Матрак Galaxy - разрез
Двулицев матрак Galaxy - разрез
Матрак Galaxy - снимка

Матрак Galaxy

879,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак Galaxy - isleep

Матрак Galaxy е страхотен двулицев модел матрак, съчетаващ две иновативни ядра в 1 калъф. Матраци isleep за пореден път доказват своя профисионализъм и предлагат на своите потребители уникален матрак - Galaxy. Приложената технология в този модел, предоставя на всеки спящ партньор да избере собствената предпочитана твърдост. Това е възможно с помощта на вложените две отделни ядро, така че партньорите могат да избират между страната с меко усещане и тази с по-твърдо усещане. Чрез завъртането на ядрата може да избирате между 3 комбинации на твърдост: меко - меко, средно - меко, средно - средно усещане. Общата височина на матрака е - 30 см, като в нея са събрани следните слоеве: високоеластична пяна, мека пяна с добра еластичност и Мемори пяна. Всеки един от тези слоеве изгражда цялостния комфорт, предлаган от матрак Galaxy. Високоеластичната пяна придава стабилност и добра упора в опорните точки на тялото. Предотвратява от изкривяване на гръбначния стълб. Слоят мека пяна е с висока еластичност и допринася за мекотата, която ще усетите още от първия момент. Вложената мемори пяна пък ще ви предостави най-добрата и удобна позиция за сън. Калъфът се състои от две части и може да бъде отделян лесно посредстом цип. 

Матрак Galaxy - разрез

Характеристики на двулицев матрак Galaxy:

  • Две ядра в общ калъф

  • 3 комбинации на твърдост

  • 3 слоя - високоеластична пяна, мека пяна и мемори пяна

  • Лесно сваляем калъф с цип

матрак Galaxy - снимка

Матрак Galaxy - твърдост

Нестандартни размери - по поръчка на клиента. Поръчка на m2 - 619 лв.

619
Параметри на продукта
30
сантиметра
25
години

ИНТЕРШОП ООД

office@mattro.net
0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 032 815 979

Доставка и връщане:

Всички продукти изложени в онлайн магазин Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!

14 дни право на връщане.

Намерете ни в

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign