Матрак Маджести Плюс Happy Dreams | с мемори пяна | Mattro
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Маджести Плюс
Матрак Маджести Плюс
Матрак Маджести Плюс
Матрак Маджести Плюс - борд
Матрак Маджести Плюс - дамаска
Матрак Маджести Плюс с основа

Матрак Маджести Плюс

859,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак Маджести Плюс - Happy Dreams

Матрак Маджести Плюс е двулицев модел, произведен от фабрика за аксесоари и Матраци Happy Dreams. Матракът е с уникална комбинация от Бонел, Memory foam и латекс, съчетани с ексклузивен дизайн. Конструиран е от три основни пласта - основното ядро от пружини тип Бонел с топер от пенолатекс и мемори пяна. Вградените топери на матрак Маджести, осигуряват допълнителна мекота и комфорт по време на сън. Топерът с червена лента е изграден от мемори пяна (4 см), която ви дава усещането, че сте в безтегловност и обвива тялото ви в комфорт. От другата страна е топерът със синя лента, с ядро от 100 % белгийски пенолатекс, който  гарантира правилното положение и подкрепа на гръбнака, оказвайки по-малко напрежение върху тялото. Матрак Маджести е конструиран от пружинното ядро тип Бонел, захванато за рамка изработена от високо-фосфатна карбонна стомана, която се характеризира с висока издръжливост на натоварвания.

Матрак Маджести - състав

Над и под пружинното ядро е разположен  слой полиуретанова пяна с висока плътност. Капитонираната белгийска дамаска Cool Max на матрак Маджести с топлинно регулиращ ефект е преминала необходимата антибактериална обработка. Тя е двусезоненна с едностранен топер. Лятната страна от памук и полиестер осигурява по-добра циркулация на въздуха и съответно по-прохладна повърхност на матрака през летните дни, а зимната страна  е от вата, вълна и полиестер, за повече топлина през зимата. Матрак Маджести също пределага лесна и практична поддръжка, благодарение на системата за активен въздух, позволяваща периодично почистване на прах във вътрешността на матрака, антиакарна и антибактериална обработка. За ваше удобство матракът се произвежда и в нестандартните 210 - 220 см. дължина.

Матрак Маджести - дамаска

Характеристики на матрак Маджести плюс:

  • Пружинно ядро тип Бонел

  • 4 см мемори пяна

  • Висококачествен белгийски латекс

  • Вградени топери от двете страни матрака

  • Капитонирана белгийска дамаска Cool Max

  • Ексклузивен дизайн

  • Висока степен на анатомичност

Възможни допълнителни опции за поръчка към матрак Маджести:

  • Подсилване XL за по-голяма издръжливост и устойчивост на матрака - доплаща  се +5% върху  цената на съответния размер.
Параметри на продукта
33
сантиметра
2
години