Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Матраци Ergonomico

Матрак Senso
299,00 лв
299,00 лв

 

Матраци Ergonomico - снимка

Матраци Ergonomico на СТРАХОТНИ цени

Ergonomico са сравнително нова марка матраци. Те са обаче достатъчно добре познати на пазара за аксесоари за сън, защото предоставят наистина богата гама от модели и дизайни с иновативна система, перфектен механизъм на изработка с гаранция за дълготрайна употреба. Със своето високо качество, 100% оригинален испански произход и страхотна визия, матраци Ergonomico са достатъчно добри за нас, така че ние нямаше как да ги подминем и още сега ще ви предложим предложенията на фирмата, които можете да закупите от нас, вашите приятели и партньори за добър сън, MATTRO.NET. Имайте на предвид, че сме се спрели на двулицеви матраци Ergonomico.

Двулицеви матраци Ergonomico с безплатна доставка

Двулицеви матраци Medical Memory символизират лукса в спалнята и комфорта по време на сън. Те са с мемори пяна, чието ядро достига 5 см. Можете да разчитате на този модел, ако държите на приятната отмора и перфектното отпускане на мускулите, включително и в случай на хронични ставни заболявания. Този модел матрак приема естествените извивки на вашето тяло, с което допълнително стимулира правилното кръвообращение. Специалистите препоръчват Medical Memory и за хора с гръбначни изкривявания.

Матраци ergonomico - матрак senso matraci

Двулицеви матраци Senso са с Multiflex пяна, която притежава изключително висока еластичност и гарантира дълготрайност, а също така и предпазване от гръбначни изкривявания. Това е иновативен вид пяна, която никога не се деформира: поредното доказателство, че ще ползвате матрака наистина дълго време. В допълнение, производителят гарантира перфектно и ефикасно циркулиране на въздуха, за да може вие да спите в идеално проветрена среда без риск от акари или микроби. Последно, но не по важност, матракът е с изцяло памучен калъф, подходящ дори за най-чувствителната кожа.
Двулицеви матраци Duo са характерни с пяна, която има две различни плътности, които предлагат две страни с различна твърдост. Моделът разполага с висока степен на еластичност, а също така и иновативна система за поддържането на идеална хигиена, която е не по-малка гаранция за перфектен и здравословен сън.
Двулицеви матраци Smart са с 3D дишаща мрежа, разположена на страничния борд. В допълнение, революционната отворената клетъчна структура на тази серия матраци ви предпазва от всякакви вредни микроорганизми и създава предпазна бариера срещу мухъл и алергени.
Двулицеви матраци Monterosso разполагат с три слоя мемори пяна за комфорт и идеално разпределение на тежестта на тялото, с което на вас ви е по-удобно, а основата запазва дългия си живот. Този матрак пристига с луксозен калъф, с 3Д дишащи ленти от най-ново поколение и двоен цип, тоест можете да го сваляте и поддържате лесно.
Двулицеви матраци Cortina има структура от две различни по твърдост страни, между които да избирате според сезона и вашите лични предпочитания за твърдост. Също така, те са с цип, което максимално улеснява прането. Удобен и 100% ергономичен, този матрак е истинска сбъдната мечта за хора, които държат на оптималната почивка и сън.