Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Матраци Amber

Сортирай по

Матраци Amber - лого

Матраци Amber за вашия здравословен сън

Матраци Амбър са новото поколение матраци с мемори пяна, изработвани по специална патентована технология AmberFoam, която ще донесе в дома ви комфорта и радостта от пълноценния сън. 
Производителят на матраци Амбър е заложил изцяло на първокачествени и естествени материали при изработката на своите продукти. Масажиращата високоеластична пяна със седем различни зони на комфорт, покет спринг системата и мемори пяната с най-добро качество са основните елементи, на които матраци Amber залагат. Но това не е всичко! Матраци Амбър са основателите на нова хибридна технология, единствена от вида си в България, а именно AmberFoam пяна, обогатена с кехлибар! 
Освен с иновации, матраци Амбър ще ви впечатлят и със страхотните си условия на доставка, дългогодишна гаранция и тест периода, който е изключително важен.

Матраци Amber - модели

Матраци Amber - материали и размери

Матрак Амбър Sense, Матрак Амбър Origin и Матрак Амбър Baby са трите изключително висококачествени основни продукта, които матраци Амбър предлагат много успешно на пазара.
Матрак Амбър Sense е двулицев непружинен матрак, който е ортопедичен модел, грижещ се за стабилното разположение на тялото. Ядрото му е изградено от 16 см високоустойчива пяна и Amberfoam пяна с кехлибар - естествения природен материал, който ще премахне стреса и болките от тялото ви завинаги! Този матрак е едно добро решение на достъпна цена с безкомпромисно качествени материали.
Матрак Амбър Origin е другият двулицев модел, който матраци Амбър разработват успешно. Той е от най-висок клас и е пружинен. При него е заложено ядро от мулти покет Spring система, която е високо проветрива. Към системата от пружинки е добавен и слой HR пяна със седем зони на комфорт, мемори пяна - адаптираща се към температурата на тялото и Amberfoam пяна с "дара на слънцето" - Кехлибар!
Двата матрака се предлагат с период за тест от 100 нощи, позволявайки ви да усетите комфорта, за който гарантират от матраци Amber. Моделите се предлагат в размерите: 80 х 200, 82 х 190, 90 х 200, 140 х 200, 144 х 190, 160 х 200, 164 х 190 и 180 х 200.Бебешки матрак Амбър Baby е предложението за най-важните в живота ни - нашите малчугани.
Матрак Amber Baby е подходящ за Вашето бебче, за неговия здрав сън и естествени движения. Малки индивидуално опаковани пружинки, мемори пяна със скъпоценен кехлибар и сваляем памучен калъф, това са единствените компоненти при малкото матраче. Малко на брой, но с изключително значение за правилното израстване на децата. Матрак Amber Baby може да бъде поръчан в един от двата размера - 60 х 120 или 70 х 140, като към него ще получите подарък антибактериален протектор.

Матраци Amber - аксесоари

Матраци Amber - аксесоари за сън

Фирма за матраци Амбър предлагат и аксесоари за сън, обогатени с лечебните и тайнствени свойства на Кехлибара. Тази уникална съставка се използва в медицината като суровина за направата на Янтарна киселина, киселина съдържаща противовъзпалителни свойства и има антиоксидантно действие. Имено заради това Amber предлагат и аксесоари за сън, които са страхотно допълнение за вашата пълна релаксация:

  • Топ матрак Amber
  • Възглавница Amber Slim
  • Възглавница Amber Solid
  • Спално бельо Amber
  • Олекотена завивка Amber

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за коледна томбола

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.