МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матрак My Cashmere

Матрак My Cashmere
Матрак My Cashmere
Матрак My Cashmere - разрез
Матрак My Cashmere - дамаска
Матрак My Cashmere - покет пружини
-60%
Цена:
506,00 лв
202,40 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак My Cashmere

Матраци ТЕД са всеизвестни със своята непрестанна грижа за перфектната отмора на вашия организъм. Производителят не жали нито сили, нито средства в името на вашето щастливо ежедневие. Поредна изненада от тях е страхотният модел двулицев матрак My Cashmere, в чийто състав са съчетани по перфектен начин няколко различни технологии, които комбинират свойтвата си, за да прекарвате нощите си в нежна мекота и безкраен комфорт. Ядрото на матрака се състои от любимата на потребителя мултипокет пружини със страхотната честота от 500 бр. на кв.м. Това означава, че в единичен размер матрак има приблизително 900 пружинки, а в двоен размер - около 1600. Гъстотата на пружинките създава по-голяма ортопедичност, както и седем различни зони на комфорт, всяка съобразена със специфичните нужди на съответната част на тялото.

Матрак My Cashmere - покет пружини

За по-голямо удобство и от двете страни на модела е вложена високоеластична пяна, която се нежно поддържа личните извивки на всяко тяло. Двете страни на матрак My Cashmere са с различно усещане, поради добавената от едната страна мемори пяна в дамаската. Тя може да се ползва през зимата, за създаване на максимум удобство, или според личните ви предпочитания. Изненадата в този модел е луксозната дамаска със съдържание на висококачествени кашмирани нишки. Кашмирът е всеизвестен със своите отлични характеристики, които придобива и дамаската на матрак My Cashmere. Текстилът създава много нежно усещане, антибактериален е и не задържа влага. Най-важното му предимство е, че успешно запазва собствената телесна температура на спящия - предпазва както от студ, така и от прегряване. За разлика от всички лимитирани модели на матраци ТЕД, модел My Cashmere се предлага в най-търсените стандартни размери, на уникални, достъпни за всеки потребител, цени. Ако търсите разнообразно удобство, нежно докосване, което няма да ощети семейния бюджет, заложете на матрак My Cashmere.

Предимства на матрак My Cashmere:

  • Сърцевина от мултипокет пружини - 500 бр. на кв.м
  • Високоеластична пяна и от двете страни
  • Омекотяваща мемори пяна в дамаската от едната страна
  • Уникален текстил с кашмирени нишки
  • Антиалергична, терморегулираща дамаска
  • Не задържа влага

Матрак My Cashmere - разрез

Параметри на продукта
20
сантиметра
8
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.