Помощен филтър

Матраци Relax

Сортирай по

Матраци Релакс

Матраци Relax

Екипът на MATTRO.NET – най-добрият приятел на хората, за които има значение върху какво спят, и експерт в областта на съвременните матраци, има удоволствието да ви представи една значителна, заслужаваща си вниманието ви и интересна колекция от евтини матраци. Става въпрос за българският производител на матраци Relax. Той се откроява с прецизен подбор не само на кадри и умерени маркетингови стратегии в промотирането на качествени продукти за сън, но и в изключително внимателната селекция на материи. Точно поради това, ние сме убедени, че отличните матраци Relax не просто ще отговорят на вашите очаквания, но могат съвсем спокойно да станат и новата ви марка за аксесоари за спалнята. Ето какво сметнахме за най-доброто от колекцията с евтини матраци от Relax и което можете да закупите директно от нас – с безплатна доставка до всяка точка на страната.

Нека започнем с еднолицеви матраци Relax. На първо място, ви представяме стандартния еднолицев матрак Classic. Неговото ядро представлява универсален пружинен пакет тип Bonell. Той е обвит със стабилизираща шина и дунапренени елементи. Допълнителният слой от иглонабит латексиран филц създава надеждна и безопасна преграда между пружинния слой и човешкото тяло, а освен това и предоставят възможност за по-добри ортопедични качества, стабилност за тялото и уникално удобство по време на сън или почивка. В допълнение, полиуретаннният слой създава мечтаната перфектна анатомичност и е покрит с антибактериална материя за пълна защита от акари и микроби, докато дамаската от жакард е истински знак за класически, но все пак стилен и красив дизайн.

Матраци Relax - снимка

Еднолицев матрак Relax Poly пък е конструиран от цял блок полиуретанова пяна с висока плътност. Благодарение на отличната циркулация на въздуха вие ще бъдете предпазени от бактерии и микроби. В допълнение, тези матраци имат вградена дървена рамка от иглолистна дървесина. Обшивката е със специална дамаска за, създадена конкретно за нуждите на днешните матраци, и е капитонирана с нетъкан текстил Spunbond и влакна от памук.

Не по-малко впечатляващи са и модерните двулицеви матраци Relax. Те се предлагат в няколко разновидности, съответно познатите вече модели Classic и Poly, а също така и матрак Relax Princess и матрак Relax Supreme. Ако държите на перфектната стабилност и искате наистина дълготраен продукт, матраци Relax Supreme са чудесно решение за вас. Те имат специален слой от иглонабит латексиран филц, предназначен да изолира пружинния пакет от човешкото тяло. Ортопедичните свойства са не по-малко осезаеми и при матраци Relax Princess. Този модел е с кокетен дизайн, стабилизираща шина и дунапренени елементи и слой от иглонабит латексиран филц. Изключителното на тези матраци е, че те притежават качеството да изолират пружинния пакет от човешкото тяло, но освен това са и снабдени с вентилационни клапи, помагащи за идеалната вентилация.

Матраци Relax са изключително изгоден избор за дома, вилата или дори вашия хотел, така че не пропускайте нашите оферти с техните чудесни модели!

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.