Матраци Neolux

Сортирай по

Матраци Neolux

Матраци Neolux с безплатна доставка

Екипът на МATTRO.NET e щастлив да ви представи една интересна и наистина заслужаваща си вниманието ви колекция матраци. Става въпрос за висококачествените матраци Neolux – с чудесна визия, оптимална степен на комфорт и гаранция за дълготрайност. Тези евтини матраци по никакъв начин не правят компромис с първокласната изработка и удобство, въпреки своята стойност на пазара. Напротив – съотношението между цена и качество е удивително добро, затова ние от MATTRO.NET ви предлагаме да обърнете специално внимание на тези матраци. Фирмата работи на пазара за матраци вече повече от 20 години. Матраци Neolux е украинска компания с богат опит не само в страната си, но и в цяла Европа. Ние разполагаме с по-голяма част от последните модели Матраци Neolux. Това са висококачествени двулицеви матраци с чудесна изработка и прекрасна визия. Но нека ви разкажем малко повече за тях сега, като важно е още тук да отбележим, че всички модели матраци Neolux са ортопедични и със специална повърхност за хората с болежки в гърба или ставите.

Предимства на матраци Neolux

Матрак 3D Империал Мемори разполага със специален пружинен блок, наречен pocket spring. Функцията му е да ви дари с прекрасно нежно чувство по време на сън, а също така и да ускори процеса на пълно заспиване. Памучният пълнител на матрак осигурява мекота и комфорт. Моделът е изработен от естествен латекс, а също така е с мемори пяна.

Матраци Neolux - матрак 3D Империал кокос

Специфичното в двулицевия матрак Матрак 3D Империал Латекс кокос е, че има в състава си кокосова кора, която придава двойно повече здравина и осигурява дълготрайна употреба. Също, както и предишният модел, този дизайн разполага с пълно латексово покритие и ядро, а неговата мемори пяна допълнително изгражда перфектния му облик на съвършения матрак, върху който трябва да спи човек с постоянна мигрена или болки в мускулите. С по-силна степен на здравина си явява луксозната версия Матрак 3D Магнат Ултра кокос.
Матрак 3D Неофлекс Аеро разполага с дамаска, която може да сменя функциите си през отделните сезони, а освен това нишките на този модел са изработени от алое вера. В допълнение на тази еко линия в състава на матрака трябва задължително да посочим и внедрената иновативна система 3D aerosystem, която позволява запазване на оптимална температура в леглото и елиминиране на влагата, основна причина за акарите и мухъла.
Матрак 3D Лотос XXL здрав термо-филц, полиуретанова пяна и еластичен евро-каркас. Моделът е изработен в комфортна тъканта ЖАКАРД и притежава ефекта зима - лято. Същият матрак е наличен и с кокосови съставки – Матрак 3D Гранд Ултра кокос – за максимален комфорт и гаранция за високо качество.
Матрак 3D Магнат притежава масажен ефект и вълнен напълнител, който е особено ефективен за студените зимни нощи, а също така и за поддържането на нивото на комфорт, в случай че трудно заспивате на неудобни повърхности. Матрак 3D Неофлекс Мемори и Матрак 3D Неофлекс Био са последните модели Neolux – съответно с креативен био дизайн и състав.