МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матрак Модерато Хард/Софт

Матрак Модерато Хард/Софт
Матрак Модерато Хард/Софт
Матрак Модерато Хард/Софт - разрез
-36%
Цена:
319,00 лв
204,16 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак Модерато Хард/Софт

Материали, използвани при направата на матрак Модерато Хард/Софт:

Двулицев матрак Модерато Хард/Софт е на фирмата производител на матраци НАНИ. За удобство, допълнителна защита и запазване на стерилната среда в дълбочина, слоевете от POLYFLEX с висока плътност и различна твърдост и термоактивната пяна (MEMORY FOAM - 2см.) са защитени поотделно и от 100% памучен плат. Моделът завършва с капитониран калъф от сертифицираната памучна дамаска ORGANIC COTTON. Тя гарантирано не съдържа остатъчни химически вещества, отключващи смущения и алергии. Добавените антиалергична вата и висококачествен памучен плат във вътрешността правят калъфа с висок термален ефект – топъл през зимата и хладен през лятото. Делимият цип и иновативната дишаща лента са гаранция за лесно поддържане на чистота и проветривост в дълбочина. Еластичността и променливата плътност на ядрото заедно с уникалните свойства на термоактивната пяна предлагат перфектна опора за тялото, независимо от височина и тегло, поглъщайки и разпределяйки равномерно тежестта по цялата площ на матрака. Вложените комфортни материали в зоната за допир се грижат за правилното кръвообращение и като резултат намаляват до минимум смущенията по време на сън. След всичко изброено, моделът покрива освен показателите за функционалност и комфорт и немаловажните медицински изисквания.

Матрак Модерато Хард/Софт - разрез

Предимства на матрак Модерато Хард/Софт:

Със своите характеристики двулицев матрак Модерато Хард, отговаря на определението Медицински. Двете му разновидности - твърда и мека (Хард и Софт) - позволяват на всеки човек да намери подходящата ортопедичност спрямо индивидуалните си особености и изисквания. Калъфът е перящ се, с цип за лесна поддръжка, подходящ при астма и алергии.

Параметри на продукта
18
сантиметра
10
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.