МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матрак Бермуда

Матрак Бермуда
Матрак Бермуда
Матрак Бермуда - разрез
-45%
Цена:
442,00 лв
243,10 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак Бермуда 

Матрак Бермуда на матраци НАНИ се изработва от полиуретанова пяна. За подсилване на ортопедичността, а и за подобряване на вентилацията в дълбочина  в сърцевината на матрак Бермуда е допълнително зонирана. Това дава възможност за перфектно напасване на матрака към тялото без да се образуват точки на прекомерно напрежение, което подпомага правилното кръвообращение, поддържа перфектно гръбначния стълб и елиминира натрупаната физическа умора. Оптимизираната въздухопропускливост и SITINET вискозната мрежа гарантират стерилността във вътрешността и премахват възможността за развитие на бактерии и гъбички. За лесно поддържане на добра хигиена сърцевината на матрак Бермуда е обвита със луксозен капитониран калъф с цип. Комбинацията  от вложените в него висококачествен плат ORGANIC COTTON от DESLEE CLAMA, дебелия слой антиалергични кухи силиконови влакна и памучния текстил в дълбочина подобряват кръвообращението, подпомагат здравословния сън, релаксацията и освобождаването от стрес.

Матрак Бермуда - разрез

Предимства на матрак Бермуда:

Характеризира се с чувството за мекота в контактната с тялото зона и добра, ортопедична поддържаща сила. Взаимно изключващите се характеристики са възможни благодарение на редуването на слоеве пяна на водна основа KOVAFOAM с различна  мекота и висока плътност /30 кг/м3 /. Калъфът е перящ се, с цип за лесна поддръжка, подходящ при астма и алергии.

Характеристики на матрак Бермуда:

  • Ядро от полиуретанова пяна
  • Специално зониране за максимум комфорт на спящия
  • Висококачествена дамаска с антибактериални свойства
  • Калъф с цип за лесно сваляне
Параметри на продукта
22
сантиметра
10
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.