Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!


Матрак Lavender Uno Memory NEW

Матрак Lavender Uno Memory
Матрак Lavender Uno Memory
Матрак Lavender Uno Memory - разрез
Матрак lavender Uno Memory NEW - характеристики
Матрак Lavender Uno Memory - размери
Матрак Lavender Uno Memory - калъф
Матрак Lavender Uno Memory - спалня
-75%
Цена от:
860,87 лв
215,22 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Промоцията на матрака е валидна до 20.09.2021 г.!
Поръчай двулицев матрак Lavender Uno Memory NEW с ►►75% отстъпка ◄◄ сега!

Матрак Lavender Uno Memory New

Lavender Uno Memory New e иновативен матрак на Маттро ориентиран към здравословен начин на живот. Матракът е уникален, по своята същност, защото успешно съчетава две доста различни, една от друга, характеристики, а именно модерна технология и натуралност в едно. Lavender Uno Memory New е изграден от специално непружинно ядро в основата, на което лежи 12 см полиуретанова пяна за максимална ортопедичност. Над този базов слой е разположена профилирана пяна, която обособява седем зони на комфорт на тялото. Зоните разпределят оптимално тежестта на различните части на тялото. Надграждането на матрака продължава с влагането и на 3 см мемори пяна за анатомичност и осезаем масажиращ ефект. Двете страни на матрака да различни по твърдост и усещане и могат да се сменят спрямо предпочитанията. Стабилната ортопедична основа надеждно и превантивно се грижи за гръбначния стълб и подложените на физическо натоварване и стрес части на тялото, като врата, раменете, кръста и ставите. Анатомичността на матрака или чувството, че лежиш върху облак осигурява условия за максимално отпускане на мускулатурата, подобряване на кръвобръщението и най-вече усещане за лекота и безтегловност. Всички предпоставки за пълноценен сън, след който се събуждаш отпочинал и зареден са част от характера на Lavender Uno Memory New.

 

Матрак Lavender Uno Memory - 7 зони на комфорт

Натуралният характер на Lavender Uno Memory New също е многопластов, но най-привлекателното му свойство е ароматът на лавандула, който излъчва. Интегрирани в дамаската, нано капсули напоени с етерично масло превръщат матрака в истински оазис на блаженство и хармония. Известна със своя релаксиращ ефект върху човека и мощни антибактериални свойства лавандуловото ухание на матрака отпуска сетивата максимално, дарява със спокойствие и се грижи за здравето по време на сън. Ароматът на лавандула лекува успешно нервно напрежение и безсъние, подобрява дишането, успокоява кожни раздразнения и цялостно терапевтира стреса и хроничната умора. Благоуханните свойства на матрака отблъскват бактерии и акари. Лавандулата има огромно приложение в лечебната козметика, холистичната медицина и хомеопатията. Почивката и съня на този матрак е перфектната домашна, ежедневна аромотерапия.

Матрак Lavender Uno Memory - разрез

Висококачественият текстилен калъф, с който е облечен Lavender Uno Memory New e конструиран с цип и възможност за пране, което му дава допълнителен стандарт за чистота и хигиена. Ето защо този модел притежава всички необходими качества да осигури здравословна среда за качествена почивка и пълноценен сън. Балансът между високотехнологичност и природосъобразност, между ортопедичност и анатомичност превръща моделът в подходящ за всички възрасти - от най-малките до най-големите членове в семейството. Lavender Uno Memory New е матрачен продукт създаден да даде най-доброто от индустрията посветена на съня, както от гледна точка на последните технологични постижения, така и спрямо нуждата на човек да живее в хармония с природата. Модела е с две страни с различно  усещане - мека страна с мемори пяна и страна с профилира пяна със средна степен на твърдост. Качествата му са безспорни, а ползите безброй. Lavender Uno Memory New заслужава доверие, което гарантирано ще ви възнагради.

 

 

►►Разгледайте матрак Lavender Uno Memory NEW без мемори пяна

 

Предимства и материали на матрак Lavender Uno Memory New:

  • Ядро от 12 см полиуретанова пяна (25 кг/м 3)

  • Слой от 3 см пяна с профилирани 7 зони на комфорт

  • Слой от 3 см комфортна мемори пяна

  • Висококачествен калъф с цип

  • Деликатен лавандулов аромат, действащ успокояващо

  • Антибактериален и антиакарен

  • Здравословен продукт

  • Подходящ за деца и възрастни

  • Две страни, различни по твърдост и усещане

Матрак Lavender Uno Memory - характеристики

Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване). 

Параметри на продукта
20
сантиметра
8
години