Латексов матрак Стандарт борд (18см) | двулицев | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак Стандарт борд 18 см
Матрак Стандарт борд 18 см
Матрак Стандарт борд 18 см - разрез
Матрак Стандарт борд 18 см - ортопедичност
Подарък Възглавница Латекс Релакс:
- за матрак с ширина до 120 см - 1 бр.
- за матрак с ширина над 120 см - 2 бр.
-35%

Матрак Стандарт борд - 18 см

338,00 лв
ЦЕНА ОТ:
520,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Двулциев матрак Стандарт борд - 18 см

Матраци Латекс ЕКОН от дълги години са предпочитаният избор за всички онези, които залагат на продукти за сън от латекс - матраци и топ матраци. Българската фабрика се е доказала във времето с изработката на най-качествени латексови изделия, които удовлетворяват максимално изискванията на потребителите. Уникалният матрак Стандарт борд 18 см е класически латексов матрак, който пристига при вас на достъпна цена и с гаранция от 10 години. Пенолатексовото ядро има седем зони на комфорт, чиято ортопедичност разпределя всяка част от тялото равномерно и според твърдостта, от която има нужда, без усещане за напрежение. Комфортните зони са специално създадени, за да се грижат еднакво добре за главата, раменете, кръста, таза, бедрата, коленете и глезените ви. По дължината на латексовата сърцевина са разположени многобройни вертикални отвори, имащи функцията да проветряват целия матрак, за да не се образува мухъл, влага или акари. Латексът притежава естествени антибактериални и антиалергични свойства, произтичащи от неговите естествени алкални характеристики. Моделът е с два калъфа - вътрешен и външен, които са от немски текстил и обработени специално против акари и бактерии. За да се насладите на наистина прекрасен сън, препоръчваме да изберете и подматрачна рамка, която ще подобри характеристиките на матрака и ще осигури максимална въздухопропускливост. Матрак Стандарт борд 18 см се предлага със средна степен на твърдост (М) и висока степен на твърдост (F), а за размери с широчина над 150 см може да направите комбинация от двете предлагани твърдости (М+F). Това е особено подходящо за двойки с различни предпочитания за усещане за твърдост или хора с по-голяма разлика в теглото. Осигурете си здравословен сън със свободни и независими движения с този уникален двулицев модел, който ще ви служи вярно дълги години!

matrak standart bord 18sm matraci

Характеристики на матрак Стандарт борд - 18 см:

 • Латексова сърцевини с вертикални отвори за проветрение

 • Вътрешен - нетъкан текстил и полиестер (100%)

 • Външен без цип - жакард - полиестер (60%) и памук (40%)

 • Антибактериален

 • Твърдост по избор - М, F или М+F (посочените цени са за твърдост М)

 

►►Разгледайте цени на матрак Стандарт - борд 18 см, за твърдости (F) и (SF)

 

Матрак Стандарт борд 18 см - ортопедичност

Предимства на матрак Стандарт борд - 18 см:

 • Ортопедичност - 7 зони на комфорт, притежаващи различна твърдост за всяка част от тялото.

 • Анатомичност - Приятно обгръща тялото, като същевременно осигурява идеална опора и свободно циркулиране на кръвта.

 • Екологични материали - Не съдържа вредни химикали и опасни за здравето съставки. Сертифициран за безвредност на база изискванията на европейски лаборатории.

 • Проветривост - Многобройни хоризонтални и вертикални канали, разположени по ядрото, които проветряват цялото ядро.

 • 100% еластичен латекс - Най-висока степен на еластичност, гарантираща издръжливост на материала, дори при максимални натоварвания и интензивна експлоатация с години.

 • Изолиращ - Латексът осигурява температурата, необходима за приятен сън както през лятото, така и през зимата, тъй като притежава уникални изолиращи качества.

Матрак Стандарт борд 18 см - ядро

Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване).

Параметри на продукта
18
сантиметра
10
години