Матрак Меморилатекс Лукс ЕКОН | двулицев | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
Матрак МемориЛатекс Лукс
Матрак МемориЛатекс Лукс
Матрак МемориЛатекс Лукс - борд
Матрак МемориЛатекс Лукс - дамаска
Матрак МемориЛатекс Лукс - дамаска
Матрак МемориЛатекс Лукс

Матрак МемориЛатекс Лукс

769,00 лв
В наличност
Купи
* Натиснете върху избери размер по-горе, за да видите всички размери. Цената ще се промени автоматично при избора на друг размер.
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Двулицев матрак МемориЛатекс Лукс

Новият матрак МемориЛатекс Лукс на матраци Латекс ЕКОН е революционен продукт, който съчетава в себе си два съвременни материала - пенолатекс и революционната пяна Memorylatex®. Той е създаден чрез комбиниране на 7-зоново латексно ядро и уникален 7-зонов Memorylatex® слой. Резултатът е високоанатомичен, комфортен и уникален матрак, обединяващ две идеални качества - еластичност на основното ядро от ЛАТЕКС и мемори ефект на горният слой от МЕМОРИЛАТЕКС. То осигурява по-добра еластичност и равномерна ортопедична опора за гръбнака по цялата му дължина. Отговаря за разпределянето на теглото на тялото по целият матрак и правилното физиологично положение на гръбнака.

Матрак МемориЛатекс Лукс - дамаска

Използвани материали при изработката на матрак МемориЛатекс Лукс:

1. 100% ЛАТЕКС - 14 см ядро от пенолатекс и 4 см слой от МЕМОРИЛАТЕКС

2. 7 комфортни зони

3. Вътрешен калъф - нетъкан текстил и 100% полиестер

4. Външен калъф с цип - сребрист цвят, трипластове немски текстил (60% полиестер и 40% вискоза) с 1 см слой мемори пяна от вътрешната страна

 

Матрак МемориЛатекс - пяна

 

Предимства на матрак МемориЛатекс Лукс:

1. Какво е MEMORYLATEX® - Този слой от прегръщащ тялото материал, се нагажда по вашата уникална форма и тегло. Под въздействието на температурата и натиска, той приема формата на тялото, идеално я запомня и я следва, като точно повтаря извивките ѝ. Така се гарантира идеална опора за тялото, истинска релаксация на мускулите и максимален комфорт за пълноценен сън. Пълното обгръщане на тялото от меморилатекс предлага уникално усещане за комфорт, като същевременно подобрява циркулацията на кръвта.

2. Комбинацията между MEMORYLATEX® и Латекс - Позволява memory ефектът да разпределя напрежението на тялото върху матрака така, че всеки сантиметър от тялото да има опора.

3. По-добър сън - Матракът насърчава по-комфортна среда за спане и дълбок, отпускащ, възстановителен сън.

4. Антиалергичен - Естествените алкални свойства на латекса не допускат развитието на бактерии и акари.

5. Резултатът - Висок клас матрак, предоставящ едновременно комфортната прегръдка на МемориЛатекс и неповторимата ортопедичност и еластичност на латекса.

Нестандартни размери - по поръчка на клиента (след запитване).

Параметри на продукта
20
сантиметра
10
години