Помощен филтър

Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Матраци Голд-Аполо

Сортирай по
-5%
Матрак Лион
134,90 лв
142,00 лв
-5%
Матрак Естела
244,15 лв
257,00 лв
-5%
Матрак Алегро
244,15 лв
257,00 лв
-5%
Матрак 2 sleep 7x7
475,95 лв
501,00 лв

Матраци Голд Аполо

Матраци Голд-Аполо с български произход

Матраци GOLD-APOLO е частна фирма със седалище в България и с тясно специализирана дейност, а именно производство на корпусни мебели, мека мебел и, разбира се, висококачествени и евтини матраци. Като истински агенти във вечното търсене на перфектните матраци за дома и бизнеса, ние от MATTRO.NET горещо ви съветваме да не подминавате тази българска марка, защото тя, категорично, заслужава вашето внимание и добра оценка. Матраци Голд-Аполо разполага с разкошна и достъпна гама от еднолицеви матраци за всякакви нужди, както и перфектните двулицеви матраци за почитателите на лукса и високата степен на практичност и комфорт. Вижте повече за отделните модели сега.

Еднолицеви Матраци Голд-Аполо

Матрак Ерика притежава иновативния PROFoam със 7 зони на удобство и комфорт и високотехнологична микроклетъчна структура, както и вградена подматрачна рамка от дървесина от иглолистен материал с ламелна скара – идеалната комбинация за устойчивост и стабилност. Уникалната дамаска от плетиво Ерика съдържа естествен памучен материал, под който е сложен предпазен олекотен филц, плътна пенополиуретанова пяна за еднолицеви матраци и облицовъчна вата от памучен материал и полиестер.
Антиакарни матраци Атина Стандарт са изградени на принципите на нова швейцарска технология. Основата е солидна дървена рамка. Тя е изработена от иглолистен материал със скара от ламели, а вътрешността – анатомичен пружинен пакет тип Бонел. В допълнение, наличните памучни влакна разполагат с удивителната функция да предразполагат тялото ви към заспиване по-бързо, а нежният допир ви осигурява максимум комфорт през цялата нощ.

Матраци Голд-Аполо - матрак Атина Делукс

Матраци Атина Делукс с филц, притежаващ обезумяващ ефект, и слой от специално термозалепени памучни влакна, са чудесно решение за целия дом – включително и за детската стая. Прошивката на моделите е от памучна дамаска, под нея е положен защитен филц, а тапицерска обемна вата дарява тялото с нежен допир и безгранична наслада по време на сън и отмора.
Матраци Атина имат анатомичен пружинен пакет Бонел. Освен това, те са с терморегулиращи свойства, а изключително популярните напоследък матраци Нира са със защитен механизъм срещу бактерии и влага. Последно, но не по важност, матраци Бордо имат чудесен дизайн, който ще впечатлят и най-големите естети сред вас.

Двулицеви матраци Голд-Аполо

Матраци Нона – в стандартен, делукс и кокосов вариант – имат лятна и зимна страна, антибактериално покритие, чудесна дамаска от нежни влакна и разбира се, устойчива основа за идеално позициониране на гръбначния сън.
Матраци Флора притежават многофункционален калъф – двулицев и двусезонен и полиуретанова пяна в комбинация с естествена вата за хората с чувствителна кожа.
Матраци Лион пристигат с термосвързани памучни влакна за идеална ортопедичност и повече здравина. Лятната страна на Лион е съставена от памучна дамаска и полиестер, а зимната от мека и затопляща по естествен път тялото вълна.
И последно, матраци Фиера са специална иновативна антибактериална обработка срещу вредни акари и микроорганизми, докато матраци Естела капитонирана и екологично чиста външна обвивка, отличен вентилационен ефект и двуфазна система за премахване на цялостното напрежение или дискомфорт в зоната на гръбначния стълб.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.