Матраци ВИКИ с ниски цени | Безплатна доставка | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Матраци Вики

Матраци Вики - снимка

Български матраци ВИКИ на СУПЕР цени

Фирма Вики е създадена през 2001г. Като основна дейност е производството на пружинен пакет Бонел, който се произвежда и сега. От 2004г. започва производство на еднолицеви, двулицеви матраци ВИКИ с пружинен пакет БОНЕЛ, Pocket пружинки, пенополиуретанова пяна и мемори пяна, топ матраци и френски легла с високо качество за удобство и комфорт.

Благодарение на професионалния екип, сега матраци ВИКИ успешно произвежда за Вас комфортни и практични изделия за добър сън вече 15 години. Фабриката за матраци работи с качествена иглолистна и чамова дървесина, памучни дамаски - материали съобразени с индивидуалните предпочитания на потребителя.

Фирма ВИКИ гарантира високо качество, изчистени дизайни и изключителни технологии, затова продуктите са добро решение за обзавеждането на Вашият дом, хотели и къщи за гости.

Матраци Вики - топ продукти

Еднолицев матрак Диво

Това е базов модел с бонел пружини, с вградена дървена рамка, подходяща за монтиране на повдигащ механизъм. Предпочитам е заради ниската си цена.

►► Разгледайте еднолицев матрак Диво

Еднолицев матрак Диво

Двулицев матрак Покет Заноне

Най-предпочитаната система за сън в последните години са покет пружините. Модел Покет Заноне е точно с тази система и затова е от най-поръчваните продукти на матраци Вики. Освен покет пакета, моделът е обгърнат и с няколко вида пяна за по-висок комфорт. В горната си част е със зонирана високоеластична пяна, а под нея по-твърда SD пяна за стабилна опора. Високата ортопедичност прави моделът подходящ и за хора, които имат проблеми с болки в кръста и гърба. Предимство на този двулицев матрак е и височината от 25 см, както и ципът на калъфа.

►► Разгледайте двулицев матрак Покет Заноне

Двулицев матрак Покет Заноне

Матраци Вики - предимства на онлайн поръчката

В последните години е силно разпространено онлайн пазаруването, ето защо матраци Вики се предлагат и в онлайн магазин Mattro.net. Предимството, което предлага магазинът ни, е добро и качествено обслужване, в случай че имате въпроси. Нашите консултанти ще ви помогнат да вземете най-доброто решение за добър сън. Освен всичко това, доставката е безплатна за цялата страна.