МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матрак Aloe Spring

Матрак Aloe Spring
Матрак Aloe Spring
Матрак Aloe Spring - разрез
-55%
Оценка за продукта: Все още не е гласувано
Цена:
346,00 лв
155,70 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матрак Aloe Spring

Матраци ТЕД изненадват с поредното си невероятно предложение за качествен сън. Това е двулицев матрак Aloe Spring, който се отличава с отлични характеристики, добра цена и още по-добра гаранция. Моделът има пружинно ядро, състоящо се от комфортни покет пружини, всяка от които е опакована самостоятелно в джобче от текстил. Това предотвратява скърцането и изскачането на пружините, а движенията на всеки от портньорите остава независимо и не пречи на съня на другия. Multi Pocket системата е доказано най-удобната технология за сън, която поддържа тялото два пъти повече в сравнение с другите пружини. Друго нейно предимство е непрестанното циркулиране на въздуха в ядрото, което е сигурна защита срещу акари, бактерии и алергии. За екстра усещане и пълен релакс към пружинната сърцевина са добавени мемори частици в прошивката на матрака, които спомагат отпускането на тялото, запомняйки всяка една извивка на тялото. Така напрежението и стресът изчезват, а кръвообръщението се подобрява значително. Добавеният слой полиуретанова пяна с висока плътност служи за стабилна опора на цялото тяло. Дамаската на матрак Алое Спринг е изработена от специален плат, който е третиран с Алое Вера. Растението притежава редица положителни свойства върху организма и кожата. Продуктите с Алое Вера са нежни и деликатни дори към най-чувствителната кожа, успокояват я и не предизвикват алергии или дихателни проблеми. Подарете здравословен и комфортен сън на вашето семейство, като се доверите на матрак Aloe Spring на Матраци ТЕД. Ще останете очаровани от качеството и удобството!

Матрак Aloe Spring - разрез

Характеристики на матрак Aloe Spring:

  • Multi Pocket Spring система
  • Мемори пяна за екстра комфорт
  • Полиуретанова пяна за допълнителна опора
  • Средна степен на твърдост
  • Дамаска, обработена с Алое Вера
  • Антибактериален и антиакарен
Параметри на продукта
20
сантиметра
8
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.