КОЛЕДНИ ПРОМОЦИИ

Сортирай по
-75%
Матрак Flexo
145,77 лв
583,07 лв
-65%
Матрак San Mateo
235,56 лв
673,02 лв
-50%
Матрак Ergo Comfort
984,00 лв
1968,00 лв
-60%
Двулицев матрак Lavender Duo
306,00 лв
765,00 лв

Коледни намаления с отстъпка до -80 %

Коледни промоции за сладки сънища от MATTRO.NET

Коледните празници идват с mattro.net, a с него и дългоочакваните промоции. Мислейки за вас, за вашата приятна почивка и най-вече за най-добрия вариант, с който да ви зарадваме, ние от mattro.net сме ви подготвили уникални и страхотни Коледни промоции за още по-сладки сънища. Насладете се на огромни намаления и отстъпки без край на най-големите бестселъри от нашия огромен каталог с продукти! Побързайте да зарадвате приятел, близък или себе си с качествен аксесоар за сън на по-ниска от всякога Коледна цена! Всички наши Коледни намаления важат до изчерпване на количествата!

Продукти за сън с до -80% намаление

В колекцията ни от зимни предложения на супер ниска цена екипът на mattro.net е включил първокласни матраци от популярни и водещи в индустрията марки. Сред предложенията ни може да откриете както еднолицеви, така и двулицеви модели. Също така и страхотни и практични подматрачни рамки за двойно повече комфорт в леглото, а също така и други помощни аксесоари за идеалната почивка.  Всички тези продукти за спалня са с доказано оригинален произход и гаранция за качество, без дефекти и с обещание за дълготрайна употреба както от своите производители, така и от нас - служителите на MATTRO.NET.
Побързайте да направите поръчка от Коледните намаленията и подарете сладки сънища на любим човек с нашите специални промоции! За повече информация, можете да се свържете с нашите консултанти. Те ще ви предоставят нужните детайли за отделните продукти и ще ви помогнат при избора. Напомняме ви, че доставяме стоки до всяка точка на страната напълно безплатно!