МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Матрак Vitalcare

Матрак Vitalcare
Матрак Vitalcare
Матрак Vitalcare - визия
Матрак Vitalcare - текстил
Матрак Vitalcare - дамаска
Матрак Vitalcare - разрез
-15%
Цена:
399,00 лв
339,15 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Матраци Isleep - промо 200

Матрак Vitalcare

Продуктите с марка Матраци iSleep се отличават с няколко важни характеристики: уникален дизайн, ниски цени и дълготрайност на материалите. Брандът вече 20 години радва потребителите с двулицеви матраци, чиято функция е да задоволят различните вкусове за комфортен сън. Компетентните технолози внимателно подбират всеки един детайл от тяхната конструкция с цел да направят миговете, прекарани в леглото, по-приятни. Много често при избора на матрак се стремим само към удобство и забравяме, че един такъв продукт може да повлияе положително и върху самия организъм. Двулицев матрак Vitalcare е модел, насочен към всички онези, които желаят да се погрижат за своята кожа. Продуктът има непружинно ядро, съставено от 17 см качествена, еластична пяна, която гарантира правилно позициониране на тялото. Добавената в дамаската 3 см мемори пяна от едната страна и 1 см от другата, придава мекота и допълнително удобство. Разликата в дебелината на слоевете Memory пяна всъщност ви дава възможност да избирате между страни с различни твърдости. 

Матрак Vitalcare - разрез

Уникалното при този продукт е, че той се грижи за състоянието на кожата ви докато спите, благодарение на използвания Vitality текстил. Той е третиран с комплекс от антиейджинг витамини A,E и F. Витамин A е популярен с положителния ефект върху цялостното здравословно състояние на кожата. Витамин E предпазва клетките и подхранва новопоявилите се такива, като освен това има силно антиоксидантно действие. Витамин F пък възстановява еластичността и свежия вид на кожата. Матрак Виталкеър притежава вътрешен калъф и външен калъф с цип, чрез който хигиената във вашата спалня винаги ще бъде на ниво. Доверете се на професионалистите от Матраци iSleep и заложете на този модерен и иновативен матрак, който ще ви осигури свеж външен вид, отпочинало тяло и здравословен сън. Матракът пристига до вашия дом напълно безплатно и навит на руло, което олеснява значително неговото транспортиране и съхранение до момента на употреба.

Матрак Vitalcare - дамаска

Характеристики на матрак Vitalcare:

  • Непружинен двулицев матрак
  • Сърцевина от 17 см пяна с висока еластичност и плътност
  • Мемори пяна в калъфа - 3 см от едната страна и 1 см от другата
  • Меки противоалергични влакна
  • Vitality текстил, третиран с витамини A,F и Е за сияйна кожа
  • Вътрешен калъф
  • Външен калъф с цип за хигиенична среда за сън
  • Избор между две твърдости

Матрак Vitalcare - текстил

Матрак Vitalcare - твърдост

Нестандартни размери - по поръчка на клиента. Поръчка на m2 - 285 лв.

Параметри на продукта
23
сантиметра
16
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.