МАТРАЦИ на ТОП ЦЕНИ за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Детски матрак StepIn2Nature

detski-matrak-stepin2nature-detski-matraci
detski-matrak-stepin2nature-razrez-detski-matraci
Цена:
337,00 лв
337,00 лв
Поръчай за 10 секунди
Поискай оферта за количества

Детски матрак StepIn2Nature

В наши дни, все повече хора са последователи на здравословния начин на живот и прибягват единствено до природата и нейните умения да помага на нашия организъм. Матраци StepIn2Nature са бранд, вдъхновен изцяло от природата, използващ само натурални суровини, за да ни помага в успокояването на ума и пълната релаксация на тялото. След страхотния успех на матрак StepIn2Nature, марката създаде и други продукти, също толкова полезни за нощната ни отмора. Сред тях е и детски матрак StepIn2Nature, който производителят определя като детско-юношески модел, подходящ за малки и подрастващи деца. В сърцевината на модела са заложени два пласта пяна, различаващи се по твърдост и плътност, които са обработени с минералите турмалин и зеолит. Турмалинът притежава много положителни качества и определено подобрява общото състояние на организма. Този минерал помага за общата детоксикация на тялото, подсилва имунната система, а също така помага на ума да се отпусне и кара човека да се чувства по щастлив. Тези свойства на камъка гарантират спокоен сън, без каквито и да е смущения.

Детски матрак StepIn2Nature - разрез

Зеолитът има силно антибактериални свойства, не позволява появата нито на алергии, нито на микроорганизми. Освен това, минералът намалява изпотяването на тялото и също подпомага детоксикацията на организма. В комбинация, двата минерала ще се погрижат за здравословната релаксация на тялото и ума на вашето дете, за да се буди то щастливо и готово за игри. Към ядрото на детски матрак StepIn2Nature е добавен и слой кокосови влакна, грижещи се за отличната влагоабсорбация на продукта, и придаващи повече ортопедичност. Слоевете на сърцевината не са лепени, а са обвити в памучен калъф с цип. По този начин, могат да бъдат размествани, според индивидуалния комфорт на детето. Външният калъф на матрака също е изработен от естествени материали - памук и лен, които са нежни на допир и не дразнят деликатната детска кожа. Детски матрак StepIn2Nature е ортопедичен модел, който поддържа костите и мускулите на подрастващите в правилна позиция, за да ги спаси от изкривявания, или схващания. В него не са използвани никакви вредни материали, а само екологични и полезни за организма суровини. За здрави и щастливи сънища на вашето дете, заложете на детски матрак StepIn2Nature.

Характеристики на детски матрак StepIn2Nature:

  • Различни по твърдост слоеве пяна, обогатени със зеолит и турмалин
  • Детоксикиране на организма
  • Подсилване на имунната система
  • Успокоява ума и засилва усещането за щастие 
  • Силно антиалергичен модел
  • Регулира изпотяването 
  • Слой кокосови влакна за пълна влагоабсорбация
  • Ортопедична поддръжка на тялото
  • Възможност за разместване на слоевете
  • Всички стандартни размери и изработка на нестандартни

Нестандартни размери - по поръчка на клиента. Цена на м2 - 216 лв.

Параметри на продукта
18
сантиметра
10
години

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.